Twitter'a Online Güncellemesi Geliyor

TAKİP ET

Twitter CEO'su Jack Dorsey, twitter kullanıcılarına oldukça memnun kalacakları yeni bir özelliğin müjdesini verdi. Kimlerin online olduğu bu özellik geldikten sonra kullanıcılar tarafından görülebilecek.

Twitter CEO’su Jack Dorsey, twitter kullanıcılarına oldukça memnun kalacakları yeni bir özelliğin müjdesini verdi. Kimlerin online olduğu bu özellik geldikten sonra kullanıcılar tarafından görülebilecek.

Yeni güncellemeler ve özellikler sayesinde kullanıcılarına yepyeni deneyimler sunmayı amaçlayan twitter, bu konudaki çalışmalarına hız verdi. Facebook ve Instagram kullanıcılarının ardından twitter kullanıcıları da yeni güncelleme ile birlikte artık kimlerin online olduğunu görebilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan twitter CEO’su Jack Dorsey, “Mikroblog platformu tarafından yakın bir zaman içerisinde yeni güncellemeler alınabilir.” dedi.

Sarah Haider ise “Twitter’ı, kullanıcıların hoşlanacağı yeni özellikler ile donatmayı arzuluyoruz. Twitter’ın sohbet ortamını kullanıcıların daha fazla hissetmesi amacıyla bir takım kaba özellikler üzerinde oynama yapıyoruz. Bu özelliklerden bir tanesi online durumun görünür olması, diğeri ise atılan tweetlerin daha rahat okunmasıdır. Bu konudaki fikirlerimizin deneme aşaması devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Twitter’ın yeni özellikleri sınırlı sayıda kullanıcının hizmetine sunuldu. Bu yeni özelliklerden bütün kullanıcıların istifade edip etmeyeceği ise henüz belli değil.

twitter online Jack Dorsey Sarah Haider