Tuzağa Düşen İş Adamı Bankacı ile Cinsel İlişki Yaşadı, Falcı Görüntülerle Şantaj Yaptı

TAKİP ET

Kıbrıs'ta, Bir bankacı iş adamının tuzağa düşürmek için cinsel ilişkiye girdi. Cinsel ilişki görüntüleri ile iş adamına şantaj yapan falcıların Çetesi düzenlenen operasyonla çökertildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2'si kadın 4 kişi tutuklandı.

Kıbrıs'ta, Bir bankacı iş adamının tuzağa düşürmek için cinsel ilişkiye girdi. Cinsel ilişki görüntüleri ile iş adamına şantaj yapan falcıların Çetesi düzenlenen operasyonla çökertildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2’si kadın 4 kişi tutuklandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde T:A. isimli iş adamını tuzağa düşüren ve cinsel ilişki görüntülerini kullanarak şantaj yapan çete çökertildi. Olayla ilgili ikisi kadın dört kişinin tutuklandığı öğrenildi.

EVİNE KAMERA YERLEŞTİRDİLER
Iddialara göre Süleyman D isimli şahsın iş adamı T.A.’ya 4 milyon lira borcu vardı.  parayı ödemek istemeyen Süleyman D.  bankacı Didem U., falcılık yaptığı belirlenen Arife Ö.  ve Muharrem T. ile bir plan yaptı. Bunlar daha sonra harekete geçerek Didem U.  isimli kadının evine gizli kamera yerleştirdi.

İŞ ADAMI İLE BİRLİKTE OLDU
Didem U. kameranın yerleştirilmesinin ardından daha önce tanıştığı işadamını eve davet ederek cinsel ilişki yaşadı. İlişkinin ardından iş adamına şantaj yapmak üzere görüntüleri Süleyman D.’ye ulaştırdı.  Süleyman dayı işadamına elinde görüntülerini olduğunu ve borcunun silinmesi ne istediğini söyleyerek şantaj yaptı.

POLİS ÖZEL EKİP KURDU
İş adamı T.A.  görüntülerden çekilmediğini ve borcunu ödemesini Süleyman D.’ye iletti. Daha sonra polise giden işadamı kendisine şantaj yapıldığına ilişkin şikayette bulundu. Polis şikayet üzerine özel ekip kurarak, şüphelileri izlemeye başla. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Lefkoşa ve Girne de şüphelilere eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

4 KİŞİ TUTUKLANDI
Süleyman D., Didem U., Arife Ö. ve Muharrem T., düzenlenen operasyonla gözaltına alınırken chantaje Özel hayatın gizliliğini ihlal suçlamalarıyla  şüphelilerin evinde aramalar yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda birçok gizli görüntü ve kayda ulaşıldı. Sorguları tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KIBRIS iş adamı Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti şantaj çete son dakika