Türkiye'den Tam Destek! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin Devlet Başkanı'na Manidar Telefon

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Erdoğan'ın telefon görüşmesinde Filistin davasının tüm Müslümanların davası olduğunu söylediği ve hem Filistin'e hem de Abbas' a desteklerinin tam olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Erdoğan’ın telefon görüşmesinde Filistin davasının tüm Müslümanların davası olduğunu söylediği ve hem Filistin’e hem de Abbas’ a desteklerinin tam olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin meselesi için Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Filistin meselesi için Mahmud Abbas ile telefon görüşmesi yapan ve Filistin’e her zaman tam destek vereceklerini söyleyen Erdoğan, Kudüs ve Harem-i Şerif’in tüm İslam ülkeleri için önemli olduğunu ve Türkiye’nin de bu konuda son derece hassas olduğunu belirtti. Türkiye’den Filistin’e her zaman destek verileceğini vurgulayan Erdoğan’ın Gazze’ye olan kısıtlamaların kaldırılarak barış için önemli bir katkısı olacağının örneğini verdiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefon görüşmesi gerçekleştirdiği Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbasi’nin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu duyarlı davranışında dolayı teşekkürlerini ilettiği öğrenildi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmud Abbasi Telefon görüşmesi Filistin Türkiye Filistine destek Filistinde neler oluyor