Türk Kızlarını Katleden Cani Mezarlığa Not Bırakmış!

TAKİP ET

Ukrayna'da üniversite öğrencisi olan genç kızları katleden Türk zanlı Türkiye'de babasının mezarı başında yazdığı not ve eşyaları ile yakalandı.

Ukrayna'da iki Türk kızını feci şekilde öldüren Türk zanlı olayın ardından Türkiye'ye dönmüştü. Bunun ardından Türkiye'de yapılan çalışmalarda yakalandığı öğrenildi. Polisin başarılı takibi sonrasında yakalanan Türk zanlının isminin Hüsnü Can Ç olduğu belirlendi. Türkiye'ye geldiği gibi polis tarafından yakalandı. Ardından verdiği ifadede iki genç kızı öldürdüğü ortaya çıktı. 

Ukrayna'da tıp öğrencisi olan iki genç kızdan haber alamayan yakınları polise haber vermişti. Bunun üzerine Ukrayna polisi kızların evine gitmiş ancak kapıyı açan olmayınca geri dönmüşlerdi. Aradan geçen iki günün ardından genç kızlardan yine haber alınamadığı için polis tarafından daha detaylı bir araştırma yapıldı. 

Eve gelen polis ekipleri çilingir yardımı ile kapıyı açtıktan sonra genç kızları öldürülmüş olarak buldular. Konu hakkında geniş çaplı soruşturma başladı. Genç kızlardan birisinin ailesi verdiği ifadede kızlarına takıntılı olan ve onu rahatsız eden birinin varlığından bahsettiler. Soruşturma kapsamında Hüsnü Can Ç isimli şahsın cinayetin ardından Türkiye'ye döndüğü belirlendi. 

MEZARLIK BAŞINDA YAKALANDI

Polis tarafından yapılan araştırmaların ardından katil zanlısının Pendik'te bulunan babasının mezarının başında yakalandığı öğrenildi. Babasının mezarının başına bıraktığı not ve eşyalar son derece dikkat çekti. İfadelerinde ise 'Bu dünyada adalet yok. Hapis cezası versenizde ben her gün bu cezayı yaşamaya devam edeceğim' yazıyordu.

Mezarın başında bıraktığı eşyalarda da bir şişe alkol, silah kutusu, sırt çantası av bıçağı kılıfı ve not bulunuyordu. Konu hakkında soruşturma devam ediyor.

ukrayna cani not