Türk Askeri De O Bölgede! Suriye'de Bomba Yüklü Araçlı Saldırı: 25 Ölü, 70 Yaralı

TAKİP ET

Suriye'de İdlib kentinde bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Türk Askeri'nin de bulunduğu bölgedeki bombalı saldırıda gelen ilk bilgilere göre, 25 kişinin öldüğü, 70 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Suriye’de İdlib kentinde bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Türk Askeri’nin de bulunduğu bölgedeki bombalı saldırıda gelen ilk bilgilere göre, 25 kişinin öldüğü, 70 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Suriye’nin İdlib kentinde bomba yüklü araçla saldırı düzenlendiği ve ilk bilgilere göre, 25 kişinin öldüğü, 70 kişinin de yaralandığı öğrenildi. 

TÜRK ASKERİ DE ORADA

Türk askerlinin de bulunduğu İdlib kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda yaralananların bazılarının Türkiye’ye getirilme ihtimali olduğu öğrenildi. Yaralılardan bazılarının bölgedeki hastanelere kaldırıldığı öğrenilirken sağlık durumları ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi. 

İDLİB’TEN AZEZ’E GİTMİŞLERDİ

Öte yandan daha öncede çok sayıda Suriyelilerin İdlib’ten kaçarak Azez’e gittiği öğrenilmişti. İdlib’te yaşanan bomba yüklü araçlı saldırıdan alınan son bilgilerde, ölü sayısının 25’i bulduğu yaralılarında 70’e yakın olduğu belirtilmişti. Olayla ilgili bilgileri aktarmaya devam edeceğiz…

BÖLGEDE 2 MİLYON SİVİL YAŞIYOR

Öte yandan 2015 yılından beri Esad karşıtı olan muhalifler tarafından yönetiliyor. Türk askerinin de intikal faaliyetlerini sürdürmekte olduğu İdlib'te yaklaşık 2 milyon sivil yaşıyor.

Dünya haberleri Suriye İdlib Bomba yüklü araç Saldırı Ölü ve Yaralı var mı Türk askeri