TSK'dan PKK'ya Bir Darbe Daha! Siirt'te 7 Terörist Öldürüldü

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütü PKK'ya darbe vurmaya devam ediyor. Aralıksız devam eden operasyonlar sonucunda ilk olarak Hakkari Çukurca ilçesinde yapılan hava harekatı sonucunda 3 terörist öldürülmüştü. Alınan son bilgilerde ise Siirt'te düzenlenen hava harekatında 7 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütü PKK’ya darbe vurmaya devam ediyor. Aralıksız devam eden operasyonlar sonucunda ilk olarak Hakkari Çukurca ilçesinde yapılan hava harekatı sonucunda 3 terörist öldürülmüştü. Alınan son bilgilerde ise Siirt’te düzenlenen hava harekatında 7 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

TSK HIZ KESMEDEN VURUYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri PKK’ya yönelik operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Hakkari Çukurca ilçesinde üs bölgelerine saldırı hazırlığında olan 3 teröristin etkisiz hale getirilmesinin ardından Siirt’ten de 7 teröristin öldürüldüğü haberi geldi. 

YAPILAN HAVA HAREKATINDA 7 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari Çukurca operasyonunun hemen sonrasında TSK’nın yaptığı açıklamada, Siirt Eruh ilçesi kırsalında tespit edilen PKK’lı teröristlere yönelik olarak yapılan hava harekatı sonucunda 7 teröristin öldürüldüğü bilgisi paylaşıldı.

 

TSK PKK terörist 7 terörist hava harekatı siirt eruh hakkari çukurca