TSK Acı Haberi Açıkladı, Afrin'de 1 Askerimiz Şehit Oldu

TAKİP ET

Afrin'de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı operasyonunun üçüncü gününde acı haber geldi. Çıkan çatışmalar sonucunda 1 askerimizin şehit olduğu bilgisi verildi.

Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı operasyonunun üçüncü gününde acı haber geldi. Çıkan çatışmalar sonucunda 1 askerimizin şehit olduğu bilgisi verildi.

Suriye’nin Afrin kentinde terör örgütü PYD ve PKK’ya yönelik başlatılan Zeytin Dalı operasyonunda çıkan çatışmada 1 askerimizin şehit olduğu haberi alındı.

TSK ACI HABERİ AÇIKLADI

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 22 Ocak 2018 tarihinde Kilis Gülbaba köyü yakınlarında terör örgütü PKK, PYD, KCK, YPG ve DEAŞ terör örgütleri ile girilen çatışma sonucunda 1 askerin şehit olduğu bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı. Şehidimizin acılı ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile Türk Milletine başsağlığı dileyen TSK, şehit askerimizin cenazesinin ambulansla Kilis’ten alınarak Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na getirildiği belirtildi.

ŞEHİDİN İSMİ VE MEMLEKETİ AÇIKLANDI

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı operasyonunda şehit düşen askerimizin ismi ve memleketi belli oldu. Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın acı haberi Ankara'daki baba ocağına ulaştı. Baba ocağına giden acı haber sonrasında şehidimizin evi dev Türk bayrakları ile donatılırken ambulans ve sağlık ekipleri hazır bekletildi. Şehit düşen askerimizin evli olduğu ve 3 aylık bir kızı olduğu öğrenildi. Şehidimiz Musa Özalkan'ın cenazesininn yarın Gazinatep'ten memleketi Ankara'ya getirileceği ve Ayaş'ta toprağa verileceği bilgisi paylaşıldı.

TSK Şehit Zyetin dalı Afrin Çatışma