Trafik Sıkışınca, Üstü Açık Arabanın Üst Bölümüne Çıkıp Sevişmeye Başladılar

TAKİP ET

Rusya'nın en büyük iki kentte olan St. Petersburg'da dün akşam saatlerinde eşi benzeri görülmemiş bir olay meydana geldi. Akşam saatlerinde trafiğin tıkanmasının ardından Trafikte bulunan bir spor aracın üstü açık bölümüne çıkan bir çift herkesin gözü önünde sevişmeye başladı.

Rusya'nın en büyük iki kentte olan St. Petersburg’da dün akşam saatlerinde eşi benzeri görülmemiş bir olay meydana geldi. Akşam saatlerinde trafiğin tıkanmasının ardından Trafikte bulunan bir spor aracın üstü açık bölümüne çıkan bir çift herkesin gözü önünde sevişmeye başladı.

Ülkemizde de çok sık yaşanan trafik sorunu Rusya'da farklı bir sonuca neden oldu. Fakat İngiliz ve Rus basınında manşet olan habere göre Rusya’nın ikinci büyük kenti St. Petersburg’da bir çift,  trafik sıkışınca gri lüks Spor araçların üzerine çıkarak sevişmeye başladı. Üstelik de aracın üzerine çıktıklarında tamamen çıplaktılar.

TEPKİLERE RAĞMEN SEVİŞMEYE DEVAM ETTİLER
Çevrede bulunan sürücülerin gösterdiği tepkiye rağmen çeviri sevişmeye devam eden çift, Üstüne bir de el hareketi yaparak diğer sürücüleri tahrik etti. Trafiğin akmaya başlaması ile birlikte çift olay yerinden uzaklaştı. St. Petersburg Ring Road isimli yolda meydana gelen olay hakkında Rus yetkililerin soruşturma başlatıp başlatmadığı ise bilinmiyor.

rusya trafik çift araba son dakika