Trabzon'da Skandal Olay! Kur'an Kursu Hocası Öğrencilerini Boruyla Dövdü

TAKİP ET

Trabzon Of ilçesinde yer alan bir Kur'an Kursu'nda yatılı olarak öğrenim görmekte olan 3 erkek öğrenci hakkında ortaya atılan iddialar dehşete düşürdü. 3 erkek öğrencinin Kur'an Kursu hocalarının kendilerini boru ve sopayla dövdüğünü söyleyerek jandarma karakoluna sığındığı öğrenildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Trabzon Of ilçesinde yer alan bir Kur’an Kursu’nda yatılı olarak öğrenim görmekte olan 3 erkek öğrenci hakkında ortaya atılan iddialar dehşete düşürdü. 3 erkek öğrencinin Kur’an Kursu hocalarının kendilerini boru ve sopayla dövdüğünü söyleyerek jandarma karakoluna sığındığı öğrenildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Trabzon’un Of ilçesinde yer alan Ballıca Mahallesi’nde Of Müftülüğüne bağlı olan yatılı Kur’an Kursu’nda meydana geldi. İlçede bulunan erkek Kur’an Kursu’nda öğrenim görmekte olan 13 yaşındaki M.Ç, 14 yaşındaki S.O ve 15 yaşındaki H.A’nın 24 Ekim tarihinde Kur’an Kursu’ndaki ders saatinde Kur’an Kursu hocaları H.T tarafından ezberlemeleri gereken dersleri ezberleyemedikleri için dayak atıldığını belirtti. Kur’an Kursu hocalarından dayak yediklerini iddia eden 3 erkek öğrenci ilçe jandarma karakoluna sığınarak yardım istedi.

ÇOCUKLAR AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

Jandarma Karakoluna sığınan 3 erkek öğrencinin ifadelerinin alınmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındığı belirtildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlattığı koruma altına alınan 3 erkek öğrencinin bu sabah saatlerinde Şırnak’tan şehre gelen ailelerine teslim edildikleri öğrenildi.

HOCA İFTİRA ATILIYOR DEDİ

3 erkek öğrencinin Kur’an Kursu hocalarının kendilerini boru ve sopayla dövdüğü iddiası sonrasında söz konusu Kur’an Kursu hocası H.T, ifadeye alındı. Hoca H.Tİ, çocukların suçlamalarını kabul etmezken Kur’an Kursu’ndan gitmek istedikleri için çocukların kendisine böyle bir iftira attığını söyleyerek dayak atmadığını belirtti. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.