THY duyurdu! 18 yaş altı gençler velileri olmadan seyahat edebilecek

TAKİP ET

Türk Hava Yolları, 18 yaş ve altı gençlerin uçaklarda veli ya da vasi ile seyahat etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.

Koronavirüse karşı tedbir amaçlı 18 yaş altı gençlerde veli ya da vasi ile seyahat etme zorunluluğu getiren Türk Hava Yolları’ndan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi. Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi,sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 18 yaş ve altı gençlerin uçaklarda veli ya da vasi ile seyahat etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.

THY Genel Müdürü Twitter’dan duyurdu

Türk Hava Yolları tarafından alınan karar,  Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından duyuruldu. Ekşi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, "18 yaş altı gençler! Bugün güzel haber sizler için. Artık uçakla seyahatlerinizde veli/vasiniz ile beraber seyahat etme zorunluluğu ortadan kalktı. Ver elini memleket! Ver elini tatil!. Ama lütfen maskeniz ile beraber seyahat ediniz" ifadelerini kullandı.

18 yaş altı gençler velileri olmadan seyahat edebilecek

Tüm dünyayı esir altına alan koronavirüs sonrası normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte, 0-18 yaş aralığındaki bireyler aileleriyle beraber yolculuk yapabiliyorlardı. Alınan yeni karar doğrultusunda 18 yaş altı gençler veli ya da vasileri yanlarında olmadan da seyahat edebilecek.






 

thy bilal ekşi güncel