Teslim Olan Kadın Terörist PKK İçindeki İğrenç Olayı Anlattı

TAKİP ET

Terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan 'Hedar' kod adlı kadın terörist, verdiği ifadede örgütün gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne Serdi. Kadın terörist ifadesinde örgütün çatışmalarda ön saflara çocukları yerleştirdiğini belirterek kampa girdi ilişki sonrası hamile kaldığını ve bebeğin 2 aylıkken alındığını kendisinde infaz edildiğini öğrenince kaçıp teslim olduğunu söyledi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre terör örgütü PKK dan kaçarak emniyet güçlerine sığınan 'Hedar' kod adlı kadın terörist,  ifadesinde örgütün gerçek yüzünü anlattı. Ailesi'nin en küçük çocuğu olduğunu söyleyen terörist babası tarafından sürekli döküldüğünü anlattı. Aynı köyde yaşayan ve terör örgütüne üye olan bir arkadaşının örgüte katılıp daha çıkarsa bütün Bu Eziyetler den kurtulacağına örgütün çocukları ve Kadınları iyi davrandığını söylediğini anlatan 'Hedar' kod adlı terörist, 12 yaşındayken bu sözler üzerine örgüte katıldığını fakat bir süre sonra örgütün gerçek yüzünü gördüğünü dile getirdi.

Terör örgütünün çatışmalarda tecrübe kazanmaları bahanesiyle örgüte yeni katılan çocuk yaştaki teröristlerin ön saflarda çatışmalara gönderdiğini söyleyen kadın terörist çocuk ve kadınların kötü muameleye maruz kaldıklarını belirtti.
En son katıldığı Kampta terör örgütü mensupları ndan biri ile ilişki yaşadığını ve Daha sonrasında hamile kaldığını bu nedenle örgüt üyelerinin kendisini dışladığını söyleyen kadın terörist, Kaldıkları Kanka doğum yaptığını henüz 2 aylık olan bebeğin alındığını kendisinin ve infaz edildiğini öğrenince örgütten kaçtığını ifade etti. 

 

son dakika pkk kadın terörist itiraf son dakika haberi