Teröristlerden Sivil Araca Silahlı Saldırı: 1 Asker Şehit Oldu, 2 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Siirt'te bölücü terör örgütü PKK sivil aracı hedef aldı. Teröristlerin sicil araca kurşun yağdırması sonucunda 1 asker şehit oldu 2 asker de yaralandı.

Siirt’te bölücü terör örgütü PKK sivil aracı hedef aldı. Teröristlerin sicil araca kurşun yağdırması sonucunda 1 asker şehit oldu 2 asker de yaralandı.

Siirt Baykan ilçesinde bölücü terör örgütü PKK sicil aracı hedef aldı. Teröristlerin uzun namlulu silahlarla araca ateş açması sonucunda araçta bulunan 1 asker şehit oldu, bir uzman çavuş ve bir güvenlik korucusu da saldırıda yaralandı.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Olay, bugün Siirt Baykan ilçesi Ziyaret bölgesi arasında yer alan Çukurca köyü kırsalında meydana geldi. İçinde asker ve güvenlik korucularının yer aldığı sivil araca bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ateş sonucunda bir asker şehit olurken, bir uzman çavuş ve bir güvenlik korucusu yaralandı. Yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edilirken teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

Siirt sivil araç saldırı pkk teröristler 1 şehit 2 yaralı uzman çavuş asker güvenlik korucusu silahlı saldırı