Teröristler Neden O Barı Hedef Aldı?

TAKİP ET

Paris'te meydana gelen terör saldırısında, La Belle Equipe barının çevresinde ilk belirlemelere göre en az 12 kişi hayatını kaybetti.

Fransa'nın başkenti Paris'te yapılan eş zamanlı terör saldırılarında hedeflerden biri de La Belle Equipe adlı bir restoran bardı. Bu bar, Paris'in en ünlü bistrolarının arasında yer alıyordu. Paris’in Rue de Charonne caddesinde yer alan restoran bara yapılan saldırı ile ilgili önemli ayrıntılar ise şu şekilde; 1-Saldırıyı barın önünde gerçekleştiren teröristler, en az 12 kişiyi öldürdü. 2-La Belle Equipe, merkezi bir bölge olan ve birçok bar, restoranın yer aldığı 10.bölgede bulunuyor. 3-Silahlı saldırganlar, barda oturan kişileri, özellikle barın teras katındakileri hedef aldılar. Görgü tanıklarına göre, 3 dakika boyunca silah sesleri susmadı. Daha sonra ise teröristler araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. 4-La Belle Equipe, saldırı gerçekleştirildiği sırada en yoğun saatlerinden birini yaşıyordu. 5-La Belle Equipe, ‘Bistroların mücevheri’ olarak anılıyordu. La Belle Equipe gibi ünlü ve fazlaca ziyaretçisi olan bir barın tercih edilmiş olması terörist saldırının amacının "olabildiğinde fazla insan öldürmek" olduğu gibi korkunç bir gerçeği gözler önüne seriyor.

paris paris saldırı anı paris saldırı görüntüleri paris saldırısı paris saldırısı işid paris saldırısı kim yaptı paris saldırısı nasıl oldu paris saldırısı ölen sayısı