Teröristler Ağrı'da Yol Kesip Çok Sayıda Aracı Yaktı!

TAKİP ET

PKK'lı teröristler Van'ın Çaldıran ve Ağrı Doğubayazıt ilçeleri arasında yer alan Tendürek bölgesinde yol keserek bazı araçları yaktı. PKK'lı teröristlerin ateşe verdiği araçlar içerisinde tırlarında bulunduğu bilgisi verildi.

PKK’lı teröristler Van’ın Çaldıran ve Ağrı Doğubayazıt ilçeleri arasında yer alan Tendürek bölgesinde yol keserek bazı araçları yaktı. PKK’lı teröristlerin ateşe verdiği araçlar içerisinde tırlarında bulunduğu bilgisi verildi. 

Gelen bilgilere göre bir grup PKK’lı teröristler Van Çaldıran ve Ağrı Doğubayazıt ilçeleri arasında yer alan Tendürek Dağı bölgesinde yol kapattı. Yolu kapatan teröristler daha sonra araçları durdurmaya başladı. Bunun ardından PKK’lı teröristler aralarında tırlarında yer aldığı bazı araçları ateşe verdi. Olayı haber alan güvenlik güçleri bölgeye geldi. Güvenlik güçleri olay yerine geldiğinde PKK’lı teröristlerin oradan kaçtığı belirlendi. Yol kesip araçları yakan PKK’lı teröristlerim yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldığı belirtildi. PKK’lı teröristlerin 5 tır ve bir kamu kurumuna ait olan resmi aracı yaktığı belirlendi. 

TSK’DAN PKK’YA BÜYÜK DARBE

PKK’lı teröristlere karşı yapılan terörle mücadele operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri terörle mücadele operasyonlarında Hakkari’de 1, Kandil’de 4 teröristi etkisiz hale getirirken Mardin’de ise 2 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu bilgisi alındı. TSK yapılan operasyonlarla ilgili açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada, Hakkari Yüksekova’da PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada terör örgütü mensubu 1 teröristin öldürüldüğü bilgisi verildi. Aynı zamanda Irak’ın Kuzeyinde yer alan Kandil bölgesinde de 4 teröristin etkisiz hale getirildiği Mardin Nusaybin’de ise Suriye Bölgesi bölücü terör örgütü barınma alanlarından kaçan PYD\PKK 2 terör örgütü mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğu bilgisi de verildi. 

 

ağrıda teröristler araç yaktı ağrı tendürek dağı ağrı pkk teröristler çok sayıda araç ateşe verildi