Terör Örgütü PKK'da Yasak İlişkiler Nedeniyle İntiharlar Artıyor

TAKİP ET

Terör örgütü PKK kamplarında yaşanan baskılı günler nedeniyle örgüt içi intihar sayısı artıyor. Güvenlik güçlerine teslim olan S.F. isimli terörist, İftiraya uğradığını söylediği bir kadını ile eğitim Ders arasında psikolojik sorunlar yaşayan bir teröristin intiharına şahit olduğunu anlattı.

Bölücü terör örgütü PKK'nın kamplarında yaşanan baskı ne zulümler nedeniyle örgüt içi intihar sayısı arttı.  Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre 26 Eylül tarihinde güvenlik güçlerine teslim olan S.F. isimli terörist, Örgüt içerisinde yaşananlarla ilgili olarak önemli itiraflarda bulundu. 

YASAK İLİŞKİ İFTİRASI YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ

Teslim olan terörist Aralık 2013 Mart 2014 tarihleri arasında Gala bölgesinde eğitimi aldığını belirterek bu dönemde örgüt içerisinde yasak ilişki yaşadığı istilasına uğrayan R.K. adlı bir kadın teröristin, daha fazla terör örgütünün başkasına dayanamayarak intihar ettiğini söyledi. Kadının kendi göğsüne ateş ederek intihar ettiği belirtildi. İfadesinde itiraflarda bulunan terörist örgüt içerisinde kaçışları çok olduğu gibi insanların da çok sık görülmeye başlandığını söyledi. Örgüt içerisindeki durumlar nedeniyle yaşanılan zorlukların dayanamayacak noktaya geldiğini ve hala dağlarda olanların hepsini altında Fırsat bulursak açacaklarını söyleyen S.F., elebaşlarının diğer teröristleri önüne gönderdiklerini Kaçak davranarak daha çok şahsi çıkar peşinde koştuklarını söyledi. Yine ifadesinde örgüt içerisinde Ö.T. adlı Sen eziksin eğitimleri sırasında psikolojik sorunlar yaşadığını belirten S.F. bu Teröristin de kendisini asarak intihar ettiğini Tanık olduğunu söyledim.

 

terör örgütü pkk intihar örgüt içi intihar son dakika