TEM'de Film Gibi Olay! Canını Hiçe Sayıp Seyir Halindeki TIR'a Tırmandı, Yakasından Tuttuğu TIR Sürücüsünü…

TAKİP ET

TEM Otoyolunda görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. İkitelli mevkiinde otomobiline çarpıp kaçan TIR sürücüsünü seyir halindeyken yakalayan ve TIR'ın üstüne tırmanarak yumruklamaya başlayan adam herkesi şok etti.

TEM Otoyolunda görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. İkitelli mevkiinde otomobiline çarpıp kaçan TIR sürücüsünü seyir halindeyken yakalayan ve TIR’ın üstüne tırmanarak yumruklamaya başlayan adam herkesi şok etti.

Olay, 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü saatler 18.00’ı gösterdiği sıralarda TEM Otoyolu İkitelli mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir TIR şoförünün kendi otomobiline çarpıp kaçtığını gören adam peşinden koşarak tırmandığı TIR’ın sürücüsüyle seyir halinde yumruklaştı. Sürücünün TIR’ı durdurmaması üzerine ne yapacağını şaşıran adamın yerden bir taş alarak cama attığı ve bununla da kalmayıp otomobiline çarpıp kaçtığını iddia ettiği TIR’ın önüne yattığı görüldü.

FİLM SAHNESİ SANDILAR

TEM Otoyolunda meydana gelen bu olayı gören diğer sürücülerin film sahnesi çekildiğini sandıkları fakat olayın bir kavga olduğunu kısa sürede anladıkları öğrenildi. Bulgaristan uyruklu olduğu iddia edilen TIR şoförünün TEM Otoyolunda bir vatandaşın otomobiline çarpıp kaçtığı belirtildi. Bu durum üzerine otomobiline çarpıp kaçan TIR şoförünü yakalamak isteyen vatandaş araçtan inerek TIR2ın peşinden koşmaya başladı. Trafikte yoğunluk olmasından dolayı hafif hızda giden TIR’a yetişen sürücü TIR’ın şoför mahalline tırmanarak şoförü yumruklamaya başladı. Sürücünün de buna karşılık vermesiyle iki taraf seyir halindeki TIR’da yumruklaşmaya başladı. 

TIR’IN ÖNÜNE YATTI

Ne yaptıysa TIR şoförünü durduramayan gözü dönmüş vatandaş canını hiçe sayarak yerden aldığı taşı TIR’ın camına attı ve yere yattı ve aracı durdurmayı başardı. 

 

İstanbul TEM İkitelli TIR Otomobil TIRa tırmanan kişi Yumruk