Taziyede Şok Olay! Herkesin Ortasında Tokalaştığı Adamı…

TAKİP ET

Zeytinburnu'nda dehşete düşüren olay! Kalp hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenilen M.S.Ö'nün taziyesine gelen N.D., Ş.B. ile tokalaştı ardından başına ateş ederek öldürdü. Cinayetin ardından Kaçan katil zanlısı metrobüs durağında polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Zeytinburnu'nda kalp hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden kişinin cenazesine katılan N.D. Önce tokalaştığı Ş.B.’yi dakikalar sonra başından vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan katil zanlısı polis ekiplerince metrobüs durağında yakalanarak gözaltına alındı.

Geçtiğimiz günlerde Gökalp Mahallesi'nde bir kahvehanede saat 23.30 sularında meydana gelen olayda iddiaya göre kalp hastalığından dolayı hayatını kaybeden M.S.Ö.’nün taziyesi için yakınları  bir araya geldi. Kahvehaneye taziye ziyareti için gelen katil zanlısı N.D., Ş.B. ile  önce tokalaştı daha sonra belinden tabancasını çıkararak başından vurdu. Katil zanlısı müdahale etmek isteyenlere de silahı doğrulturken, ‘Namus meselesi, karışmayın’ diyerek hızla olay yerinden kaçtı. Kahvehanede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ş.B.’yi hastaneye kaldırdı fakat yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

METROBÜS DURAĞINDA YAKALANDI 

Bölgeye olaydan sonra çok sayıda polis ekibi sevk edilirken Zeytinburnu ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri olay yerinde inceleme yaparak görgü şahitlerinin ifadesine aldı ve katil zanlısının kimliğini belirledi. Araştırmaya göre yön değiştiren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri katil zanlısını Cevizlibağ metrobüs durağında Yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan katil zanlısı adliyeye sevk edildi. 

İKİ CENAZE AYNI CAMİDEN KALDIRILDI 

Korkunç olayın ertesi günü Zeytinburnu'ndaki Konyalı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından her iki cenaze de toprağa verildi.

 

zeytinburnu korkunç olay taziye yeri cinayet son dakika