Tatil Cennetinde Turist Yaşadığı Dehşetten Son Anda Kurtuldu!

TAKİP ET

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde İrlandalı bir turist alkollü olan Türk sevgilisi tarafından feci halde dayak yedi. Ancak şikayetçi olmaması son derece dikkat çekti.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde İrlandalı bir turist alkollü olan Türk sevgilisi tarafından feci halde dayak yedi. Ancak şikayetçi olmaması son derece dikkat çekti. 

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde tatil cennetinde önceki gece bir İrlandalı turistin adeta cehennemi yaşadığı öğrenildi. Gece iki sularında bölgede bulunan tarihi Kervansaray binasında şiddetin dozunun arttığı öğrenildi. İrlandalı olan bir kadın turist kavga ettiği Türk sevgilisi tarafından sokak ortasında feci şekilde dayak yedi. 

Gece yaşanan olay sonrasında etraftaki insanların meraklı ve korku dolu bakışlarına aldırmadan Türk sevgilisi tarafından sokak ortasında şiddeti yaşayan kadının son derece korktuğu öğrenildi. Etrafta bulunan vatandaşlar duruma müdahale etmek istediler ancak iki tarafında son derece alkollü olması işleri iyice zorlaştırdı. 

DAYAK YİYEN TURİST ŞİKAYETÇİ OLMADI

Çevredekiler zaman kaybetmeden durumu polis ekiplerine haber verdiler. Polis gelene kadar delil olması açısından şiddet anlarını cep telefonu kamerası ile çektiler. Olay yerine gelen polis hemen duruma müdahale etti. Ancak şiddet gören kadın olay yerinden uzaklaşmayı tercih etti. Biraz ilerde polisin dikkatini çeken turist kadın sevgilisinden şikayetçi olmayacağını dile getirdi. Alkollü olan kadın polis tarafından sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı. Sağlık kontrolünden geçen kadın ile sevgilisi arasında yaşanan şiddet anları ise sosyal medyaya hızla  yayıldı. 

aydın irlandalı turist dayak