Taşeron İşçiden CHP'li Belediye Başkanı Hakkında Şok İddia! Taciz Etti Dedi, Savcılığa Koştu

TAKİP ET

İzmir Dikili ilçesinde Belediyede taşeron işçi olarak çalıştığı öğrenilen 24 yaşındaki bir kadın CHP Belediye Başkanı Mustafa Tosun hakkında şok eden bir iddiada bulundu. Tosun'un kendisini taciz ettiğini söyleyen kadın Belediye başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu.

İzmir Dikili ilçesinde Belediyede taşeron işçi olarak çalıştığı öğrenilen 24 yaşındaki bir kadın CHP Belediye Başkanı Mustafa Tosun hakkında şok eden bir iddiada bulundu. Tosun’un kendisini taciz ettiğini söyleyen kadın Belediye başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu.

İzmir’in Dikili ilçesinde Belediyede taşeron işçi olarak çalışmakta olan 24 yaşındaki G.K, CHP Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un kendisini taciz ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

TACİZ ETTİ DİYEREK SAVCILIĞA KOŞTU

Olay, İzmir Dikili ilçesi Çandarlı Mahallesinde yer alan Dikili Belediyesine ait Kültürevi’nde bir kafeteryada meydana geldi. Kültürevi’nin kafeteryasında kasiyer olarak çalıştığı öğrenilen 24 yaşındaki G.K, 17 Temmuz 2017 tarihinde Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun tarafından sözlü ve fiziki tacize uğradığını iddia ederek şikayet için Dikili Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulundu.

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPACAK

Olayın ardından gözler Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a çevrilirken hakkında çıkan iddialar sonrasında Belediye Başkanı Tosun’un 25 Aralık 2017 Pazartesi günü detaylı bir açıklama yapacağı belirtildi. Açıklama öncesinde bunun bir siyasi kumpas olduğunu söylediği öğrenilen Tosun’un olayın gerçek yüzünün savcılık tarafından yapılacak olan soruşturma sonrasında tüm gerçekliği ile ortaya çıkacağını belirttiği öğrenildi. 

BAŞKA BİR İŞÇİ TARAFINDANDA ŞİKAYET EDİLMİŞTİ

Öte yandan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, aylar öncesinde Belediye Ek Hizmet Binasında zabıta olarak çalışan 32 yaşındaki D.C tarafından da kendisine sözlü ve fiziki tacizde bulunduğu iddialarıyla şikayet edilmişti. 

 

İzmir İzmir haberleri Dikili Belediyesi Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun Mustafa Tosun taciz iddiaları Taşeron işçiye taciz