Tartıştığı Karısını Öldüren Koca Cezaevine "Hadi Kurban Başın Dik Git" Sözleriyle Uğurlandı

TAKİP ET

Gaziantep'te tartıştığı karısını öldüren şahsın yakınları ceza evine "Hadi kurban güle güle, başın dik git" sözleri ile uğurladı.

Gaziantep'in Nizip ilçesi kızılcakent Mahallesi'nde 28 yaşındaki karısı Özlem U.’yu tartışma sırasında tüfekle ateş ederek öldüren H.U., emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Mahkemede verdiği ifadede 10 yıldır karısı ile evli olduğunu ve Beşik Kertmesi olduklarını, karısını çok sevdiğini söyleyen H.U'nun, "Karımı çok seviyorum. Ama zaman zaman ailevi meselelerden tartışıyorduk. O gecede süren tartışmada bana ağır, tahrik eden laflar söyledi. Kendimi kaybettim, sinirlendim" dediği öğrenildi. H.U. savunmasında, olaydan sonra jandarmayı ve kardeşini aradığını ve olayda kullandığı tüfeği jandarmaya teslim ettiğini söyledi.

Mahkemede savunmasının alınmasının ardından tutuklanan H.U,  Gaziantep kapalı cezaevine gönderildi. Mahkemenin ardından Adliye önünde bekleyen çok sayıda yakınının H.U'ya, "Gözün arkada kalmasın. Bu kadar insan senin için burada. Hadi kurban güle güle, başın dik git" demesi dikkat çekti.

"OLAY KADIN CİNAYETİ DEĞİL"

Olayın yansıdığı gibi bir kadın cinayeti olmadığını savunan katil zanlısı H.U.'nun kardeşi N.S.U. ise ağabeyi H.U'nun bir kuşu bile incitemeyecek yapıda biri olduğunu öne sürdü.  

 

gaziantep kadın cinayeti son dakika cezaevi