Tam Rezillik! Polisin Sorduğu Soruya Cevap Veremeyince...

TAKİP ET

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde alkollü araç kullanırken bir kadına çarpan ve yaralanmasına neden olan adam polislere kazayı eşinin yaptığını söyledi. Alkolmetreye üflemek istemeyen şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kaza anında çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Kavaklık mahallesi Sosyete Pazarı mevkiinde bugün saat 16 sularında meydana gelen kazada evinden çöp atmak için çıkan 47 yaşındaki Sevilay Beşevli'ye  yolun karşısına geçtiği sırada Recep A.'nın kullandığı 67 UA 490 plakalı otomobil çarptı. Mahalle sakinleri yaralı kadının yardımına koşarken polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından kadını ambulansla özel bir hastaneye kaldırdı. Tedavi alınan yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

POLİSE DİRENİNCE GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından kaza yerine ulaşan polis ekipleri otomobilin yanında bulunan çifte sürücünün kim olduğunu sordu. Alkollü olduğu her halinden belli olan Recep A., kazayı eşi Buket A.'nın yaptığı  yalanını söyledi. Polis ekipleri kadına yaya nereden geçiyordu şeklinde soru sorması üzerine kadın tutarsız yanıtlar verdi. Bu sırada görgü tanıkları da kazaya adamın yaptığını söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri Recep A.'ya Alkol testi yapmak istedi. Alkolmetreyi üflememek istemeyen şahıs polislere direnince gözaltına alındı. Bu sırada kaza yerinde Buket A. da sinir krizi geçirdi. 

EHLİYETİNE EL KOYULUP, PARA CEZASI KESİLDİ

Çevrede bulunan güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri sürücü olduğu belirlenen Recep A.'ya, 'alkolmetreyi üflememek'ten 2 bin, 'ilk kez alkolü araç kullanmak'tan da bin liralık para cezası keserken, ehliyetine 2 yıl 6 ay süreyle el koydu.

 

zonguldak ereğli trafik kazası alkollü sürücü