Tam 9 İlde Yarın Okullar Tatil! İşte Okulların Tatil Olduğu İller!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından günlerdir yapılan uyarıların ardından kar yağışı ve soğuk hava Türkiye'de etkisini göstermeye başladı. Kar yağışının başlamasıyla birlikte bazı illerde yarın okullar tatil edildi. İşte yarın Okulların tatil olduğu iller…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ülke genelinde yaptığı kar yağışı uyarısının ardından ilk olarak Kastamonu şehir merkezinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Kastamonu'da Merkez dahil 13 ilçede yarın okullar tatil.

ANKARA’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın Ankara'nın Bala ilçesinde de okullar tatil edildi. Konu hakkında bağla Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada; “Olumsuz hava koşulları nedeni ile 07.Ocak 2019 Pazartesi günü Kaymakamlığımız tarafından Bala genelinde Eğitime 1 (Bir) gün ara verilmiştir" denildi. 

ÇORUM’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Çorum'un 4 ilçesinde de okullar bir gün süreyle tatil edildi. Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali büyük konu hakkında yaptığı açıklamada, "Yoğun kar yağşı nedeniyle İlimize bağlı Sungurlu, İskilip, Laçin ve Kargı ilçelerinde tüm resmi ve özel, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir" dedi. 

KONYA’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Yoğun kar yağışı nedeniyle Konya'nın 5 ilçesinde de Eğitime bir gün süreyle ara verildi. Konya'da eğitime ara verilen ilçeler Beyşehir yalıhüyük büyük Seydişehir ve Ahırlı ilçeleri oldu. 

KIRIKKALE’DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kırıkkale'de de etkili olan kar yağışı nedeniyle 7 Ocak Pazartesi günü Okulların tatil edilmesine karar verildi. Yazılı bir açıklama yapan Kırıkkale Valiliği, “İlimiz genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle, il merkezi ve ilçelerimizdeki tüm resmi ve özel,anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, rehberlik araştırma merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine 7 Ocak Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamuda görevli hamile ve engelli çalışanlar da bu tarihte idari izinli sayılacaktır”  ifadelerini kullandı. 

SAMSUN’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Samsun Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada kentin iç kesimlerinde ve ilçelerinde kar yağışının etkili olduğu belirtilerek Vezirköprü ilçesinin yanı sıra Ladik Havza Asarcık ve kavak ilçelerinde yarın ilk ve orta dereceli okullarda Eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

ÇANKIRI’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle Çankırı'da da il genelinde bütün okullara 1 gün süreyle ara verildi. Yazılı bir açıklama yapan Çankırı Valiliği kent merkezi ve il genelindeki Tüm okullarda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bir gün süreyle eğitime ara verildiğini duyurdu.

UŞAK’TA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle Uşak'ta da yarın eğitime bir gün ara verildi. Bu akşam saatlerinde uçak genelinde başlayan kar yağışı nedeniyle Uşak Valiliği bir açıklama yaparak yarın eğitime ara verildiğini duyurdu.

BOLU’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Yoğun kar yağışı Bolu'da etkili olmaya devam ederken ilk Ortaokul ve liselerde yarın eğitime bir gün süreyle ara verildi. Twitter hesabından bir açıklama yapan Bolu Valisi Ahmet Ümit yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın Okulların tatil olduğunu açıkladı.

BİNGÖL’DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Bingöl'de de etkili olmaya devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 281 Köy Yolu ve kilo ilçesi ile ulaşım sağlanamazken merkez ile birlikte 4 ilçedeki bütün okullar 7 Ocak Pazartesi günü tatil edildi.

KARAMAN’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edilen diğer bir yer ise Karaman'ın Sarı Evler ilçesi oldu.

son dakika kar tatili tatil olan iller kar tatili olan iller yarın hangi iller tatil yarın hangi illerde okullar tatil