Tam 7 Metre Uzunluğunda! Devasa Yılan Yaşlı Adamı Kaptığı Gibi Öldürdü

TAKİP ET

Tayland'da uzunluğu tam 7 metre olan devasa yılan dehşet saçtı. 55 yaşında olan Sawan Tabklai isimli bir adamın evinde cam kafes içerisinde tuttuğu yılanı kontrol etmek amaçlı kafesin kapağını açmasıyla yılan tek bir hamleyle yaşlı adamı kaptı ve boğarak öldürdü.

Tayland’da uzunluğu tam 7 metre olan devasa yılan dehşet saçtı. 55 yaşında olan Sawan Tabklai isimli bir adamın evinde cam kafes içerisinde tuttuğu yılanı kontrol etmek amaçlı kafesin kapağını açmasıyla yılan tek bir hamleyle yaşlı adamı kaptı ve boğarak öldürdü.

Olay, Tayland’da meydana geldi. Uzunluğunun 7 metre olduğu öğrenilen devasa yılan 55 yaşındaki sahibinin kafesin kapağını açmasıyla dehşet saçtığı öğrenildi. Yaşlı sahibini boynundan yakalayan yılanın tek bir hamleyle adamı boğarak öldürdüğü öğrenildi.

YILANIN KAFESİNİ AÇAR AÇMAZ NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

55 yaşındaki Sawan Tabklai isimli yaşlı adamın evinin hemen önünde bulduğu piton cins yılanı yakalayarak cam bir kutunun içine koydu. Saatler gece yarısını gösterdiğinde yılanını kontrol etmek isteyen yaşlı adam kutunun kapağını açmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Yılan yaşlı adamı boynundan yakalayarak öldürdü. İçine konan cam kutu içinden bir hışımla fırlayan devasa yılanın adamı kafasından ve boynundan yakalayarak boğduğu öğrenilirken kollarını ısısrarak büyük bir dehşet saçtı.

YAŞLI ADAMIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Yılanın kendisine saldırmasıyla acı içinde çığlık atan adamın sesini aynı evde yaşadığı ablası duydu. Ablası koşarak bahçeye geldiğinde talihsiz adamın cansız bedeniyle karşılaştı. Yılanı kardeşinin boynunda gören kadın hemen yardım çağırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen görevli ekipler talihsiz adamın boynuna dolanan piton yılanını büyük bir mücadele sonucunda çözerek yaşlı adamın cansız bedenini yılandan kurtardı.

 

Dünya Haberleri Tayland Sahibini öldüren Piton yılanı Sahibi boğarak öldüren dev yılan 7 Metre uzunluğundaki yılan