Tam 15 Yıldır Su İçerken Bayılıyor! İşte Yaşlı Adamın Hastalığının Nedeni

TAKİP ET

Şırnak'ta 63 yaşında olan Hamit Acer isimli yaşlı adam tam 15 yıldır su içtiğinde baygınlık geçirerek hastanelik olduğunu söylüyor. 15 yılın ardından hastanede tedavi altına alınan yaşlı adamın sorununun psikolojik olduğu belirlendi. İşte detaylar…

Şırnak’ta 63 yaşında olan Hamit Acer isimli yaşlı adam tam 15 yıldır su içtiğinde baygınlık geçirerek hastanelik olduğunu söylüyor. 15 yılın ardından hastanede tedavi altına alınan yaşlı adamın sorununun psikolojik olduğu belirlendi. İşte detaylar…

Şırnak Beytüşşebap ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki Hamit Acer, tam 15 yıldır su içemediğini ve su içtiği zaman baygınlık geçirerek hastanelik olduğunu söylüyor. Su içmeyle ilgili problem yaşayan yaşlı adamın sorununun psikolojik olduğu belirlendi.

HER SU İÇTİĞİNDE HASTANELİK OLDU

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı olan Beşağaç köyünde yaşayan Hamit Acer’in 15 yıldır su içememekten şikayetçi olduğu ve su içtiğinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Su içmeye çalıştığında hemen kustuğunu ve baygınlık geçirdiğini söyleyen yaşlı adam, geride bıraktığımız günlerde Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen sağlık görevlileri tarafından yaşadığı evden alınıp hastaneye götürüldü ve muayene edildi. 

YAŞLI ADAMIN SORUNU PSİKOLOJİK

Su içme yönünden şikayetçi olan Hamit Acer’in hastanede yapılan tüm tetkikleri sonrasında yaşadığı sorunun tamamen psikolojik olduğu belirlendi. Hastanede ayrıntılı bir şekilde muayene altına alınan 63 yaşındaki Acer’in doktorlarından gelen açıklamada, ‘Hastanın genel tetkiklerinde ve muayenesinde patolojik bir bulguya rastlanmadığı’ aktarıldı. 

SU İHTİYACINI ÇAYLA GİDERİYOR

Yaşlı adamda herhangi bir hastalık durumunun söz konusu olmadığı ve su içmeme rahatsızlığının psikolojik olduğu belirtildi. Yaşlı adama su içme alışkanlığının kazandırılması için terapi yapılma kararı alınırken yıllardır bu rahatsızlıkla uğraşan Acer’in su ihtiyacını çay içerek karşıladığı öğrenildi.

 

Sağlık haberleri Su içemeyen adam Şırnak Beytüşşebap Psikolojik Hamit Acer