Talihsizlikler Peşini Bırakmadı! Sahte Estetikçi Kurbanı Genç Kadının Şimdide Kaburgası İle Başı Dertte

TAKİP ET

Adana'da sahte bir doktor tarafından dudağına inşaat silikonu enjekte edilen ve dudağını kaybetme noktasına gelen genç kadın şimdi de kaburga kemiğini aldırmaya hazırlanıyor.

Adana’da sahte bir doktor tarafından dudağına inşaat silikonu enjekte edilen ve dudağını kaybetme noktasına gelen genç kadın şimdi de kaburga kemiğini aldırmaya hazırlanıyor. 

Adana’da sahte estetikçi tarafından dudağına inşaat silikonu enjekte edilen 33 yaşındaki Güllü Sel isimli kadının tam 18 kez estetik ameliyatı yaptırdığı şimdi de kaburgasını aldırmak için bıçak altına yatacağı öğrenildi.

18 KEZ BIÇAK ALTINA YATTI

Güllü Sert, Adana’da kendisini estetikçi olarak tanıtan bir şahıs tarafından dudağına inşaat silikonu enjekte edilmesi ile hayatının kabusunu yaşamıştı. Bu yüzden tam 18 kez bıçak altına yatan genç kadının şimdi de kaburgasını aldırmak istediği bu yüzden tekrar bıçak altına yatacağı öğrenildi.

KENDİNİ DAHA İYİ HİSSETMEK İSTİYORMUŞ

Bugüne kadar yaptırdığı estetik ameliyatlarla sık sık gündeme gelen Güllü Sel isimli genç kadın dudak estetiğinde yaşadığı facia sonrasında da estetik ameliyat isteğinden vazgeçmedi ve şimdi de kendini daha iyi hissetmek ve belini inceltmek için yeniden ameliyat masasına yatmaya karar verdiği ve belinin daha ince görünmesini istediğini söyledi. Çanakkale’de çok güvendiği bir doktor tarafından bu operasyonun gerçekleştirileceğini söyleyen Sert, bu operasyon sayesinde daha ince bir bele sahip olacağını ve kendini daha iyi hissedeceğini söyledi. 

SAHTE ESTETİKÇİ HAYATINI KABUSA ÇEVİRMİŞTİ

Çok kez estetik operasyon geçiren ve en son yaşadığı sahte estetikçi faciası sonrasında defalarca bıçak altına yatan Güllü Sert, o dönemlerini çok zor atlattığını da aktardı.

 

Adana haberleri Sahte estetikçi Güllü Sert Kurban Kaburga kemiği Sağlık haberleri