Taksiye Bindi, Kaçırıldığını Düşünüp Yaptıkları Hayrete Düşürdü

TAKİP ET

Yozgat'ta taksiye binen bir kadın yolu bilmediği için kaçırıldığını düşünüp kendisini taksiden aşağı attı. Bunun ardına yaşanan olaylar adeta şok yaşattı.

Yozgat'ta akıl almaz bir olay meydana geldi. Hastaneye gitmek için bindiği taksiden şüphelenip kaçırıldığını zanneden kadın hareket halindeyken kendisini aşağı attı. Ardından ne olduğunu anlamayan taksici büyük panik yaşadı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahaleler sonrasında hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastaneden yapılan açıklamalar sonrasında durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Yozgat'ta bulunan şehir hastanesinin tamamlanmasının ardından yeni yerine taşındığı öğrenildi. Tıp Fakültesi ve Uygulama Hastanesinin eski binasına gideceğini düşünen kadın eski binayı geçtikten sonra panik olmaya başladı. Bindiği taksiciye nereye gittiklerini sordu. Bunun üzerine aldığı yanıtla daha fazla panikledi. 

KAÇIRILDIĞINI DÜŞÜNÜP TAKSİDEN ATLADI

Eski binayı geçtikten sonra kadın yolcu taksiciye 'Nereye gidiyoruz' diye sordu. Taksici bu sorunun ardından 'Hastaneye gidiyoruz. Bu kadar daha yolumuz var' diyerek yanıtladı. Ancak bu soru kadın için pek yeterli olmadı. Bunun üzerine panik olan kadın kendisini hareket halinde giden taksiden aşağı attı. 

Taksinin arka kapısından aşağı atlayan kadın başını refüje çarparak yaralandı. Taksici ise neye uğradığını şaşırdı. Ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Ardından hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Taksi şoförü ise polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kadın müşterinin daha fazla soru sormadan panik olarak kaçırıldığını zannettiği için atladığı öğrenildi. 

yozgat taksi panik