Taksim'de Korku Dolu Anlar! Lüks Cip Alev Aldı Dakikalar İçinde Küle Döndü

TAKİP ET

İstanbul Taksim'de korku dolu anlar yaşandı. Taksim'de park halinde duran lüks bir cip nedeni belirlenemeyen bir şekilde alev aldı. Kısa sürede alevlere teslim olan lüks cipin yanma anları çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi.

İstanbul Taksim’de korku dolu anlar yaşandı. Taksim’de park halinde duran lüks bir cip nedeni belirlenemeyen bir şekilde alev aldı. Kısa sürede alevlere teslim olan lüks cipin yanma anları çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi.

İstanbul Taksim’de görenleri panikleten bir olay yaşandı. Henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde yanmaya başlayan lüks cip olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı müdahale ile söndürüldü. Aracın yanma anları ise çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi.

ARACIN MOTORU YANMAYA BAŞLADI

Olay, İstanbul Taksim’de saat 13.00 sularında Kocatepe Mahallesinde bulunan Cumhuriyet Caddesinde yaşandı. Şişli’den çıkarak Taksim istikametine yönelen 34 RMY 36 plakalı lüks bir cipin sürücüsü Halit Bağmancı caddeye geldiğinde aracını cadde üzerinde bir yere park ederek bankaya girdi. Kısa bir süre sonra bankadan çıkan ve aracına gelen Bağmancı, aracından yanık kokusu almaya başladı. Araçtan dumanların yükselmeye başlamasının ardından aracın motorunun yanmaya başladığı fark edildi. Motorda başlayan yanma daha sonra aracın ön kısmına sıçradı ve aracın ön kısmı kısa sürede alevlere büründü.

İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Lüks cipin yanma anlarını gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay üzerine gelen itfaiye ekipleri yanan aracı kısa sürede söndürerek soğutma çalışması yaptı.

ARAÇ KISA SÜREDE ALEV ALEV YANDI

Aracın yandığını gören vatandaşlar çok büyük bir panik yaşadı. Çevredeki bazı vatandaşlar panik içinde aracın yanma anlarını cep telefonlarının kamerasıyla kaydetti. Yanan aracın sahibi Halit Bağmancı, "Aracı park ettim bankada para çekecektim. Yanımda tanıdık bir arkadaşımda vardı. Sonra koku hissettim, araçta koku var dedim. O da, 'Benim aracım değil, senin aracın' dedi. Baktım dumanlar gittikçe artmaya başladı, birden alev topuna döndü. Aracı ben kullanıyordum ama araç kiralıktır. Patlama falan olmadı sadece olduğu yerde yandı. Taksicilerden yangın söndürme tüpü aldım, vatandaşlar da yardım etti. Artık yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı. Yaşanan olay sonrasında polis ekipleri araçta çıkan yangınla ilgili inceleme başlattı.

 

istanbul taksim lüks cip lüks cip alev aldı lüks cip küle döndü