Taksim Meydanı'nda Bulunan Ömer Halisdemir Heykelini Öpen Polis, Görenleri Duygulandırdı

TAKİP ET

Taksim'e de geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ömer Halisdemir'in heykeli konuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ömer Halisdemir heykelini birisinin öpmesi ise görenleri oldukça duygulandırdı.

Hain darbe girişiminin 2. yıldönümünde 15 Temmuz şehitleri yurdun dört bir yanında rahmetle ve minnetle anıldı.

Taksim'e de geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ömer Halisdemir'in heykeli konuldu.  Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ömer Halisdemir heykelini birisinin öpmesi ise görenleri oldukça duygulandırdı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yılında Taksim Meydanı'na konular Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in heykelini görenler Duygulandı.

YURDUN HER YERİNDE ANILDILAR
15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yılında tüm yurtta anma etkinlikleri yapıldı. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Beyoğlu Belediyesi Taksim Meydanı'nda bir anma etkinliği düzenledi.

ÖMER HALİSDEMİR'İN HEYKELİ TAKSİM MEYDANI'NA KONULDU
Beyoğlu Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda hain darbe girişiminin engellenmesinde büyük payı olan Kahraman Şehit Piyade Astsubay Ömer Halisdemir'in maketini hazırlayarak Taksim Meydanı'na koydu. Genç yaşlı çok sayıda vatandaş Ömer Halisdemir heykeli ne büyük ilgi gösterdi. Ayrıca maketin yanına bir de Hatıra Defteri konurken vatandaşlar maketin yanında fotoğraf çektirdi. Duygu ve düşüncelerini deftere yazan vatandaşlarda oldu.

POLİSİN ÖPTÜĞÜ ANLAR DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI

Taksim'de görev yapan polis memuru Hakan Elbistanlı da 15 Temmuz'da şehit olan Ömer Halisdemir'in maketinin elini öperek halisdemir olan saygı ve milletini gösterdi. Polis memuru hatıra defterine duygu ve düşüncelerini yazarken onun heykeli öptüğü anları gören vatandaşlar oldukça duygulandı.

 

taksim ömer halisdemir heykeli son dakika polis memuru