Takı Nedeniyle Kavga Ettiler Denmişti, Gerçek Bambaşka Çıktı! Damat'tan Şok Eden İtiraf

TAKİP ET

Dün Samsun'da gerçekleşen ve takı nedeniyle çıktığı iddia edilen düğünde çıkan kavga nedeniyle 12 kişi darp edilerek hastanelik olmuştu. Darp edilenler arasında gelinde yer alırken damat Bilal Akhan'ın yaşanan olay sonrasında yaptığı açıklama ile kavganın takı yüzünden çıkmadığı öğrenildi.

Dün Samsun’da gerçekleşen ve takı nedeniyle çıktığı iddia edilen düğünde çıkan kavga nedeniyle 12 kişi darp edilerek hastanelik olmuştu. Darp edilenler arasında gelinde yer alırken damat Bilal Akhan’ın yaşanan olay sonrasında yaptığı açıklama ile kavganın takı yüzünden çıkmadığı öğrenildi.

Olay, dün Samsun İlkadım ilçesinde gerçekleşmekte olan düğünde meydana geldi. Kavganın çıkış nedeni takı merasimi sonrasında kız tarafının takıları istemesinden dolayı başlarken kız ve erkek tarafı düğünde birbirine girmiş ve kavgada gelin dahil 12 kişi darp edilerek yaralanmıştı. Kavganın takılar yüzünden çıktığı düşünülürken damadın açıklamaları ile gerçeğin aslında bambaşka olduğu ortaya çıktı.

20 GÜN ÖNCE TANIŞIP EVLENMEYE KARAR VERMİŞLER

Damat Bilal Akhan’ın dolandırıldığını söylemesiyle her şey ortaya çıkarken Akhan’ın evlenmek üzere olduğu D.B’ye suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. 23 yaşında olan Bilal Akhan, kendisini dolandırdığını iddia ettiği D.B ile 20 gün önce tanıştığını ve tanışmalarına bir akrabasının vesile olduğunu açıkladı. 20 gün önce tanışarak evlenmeye karar veren çiftin düğünlerinde büyük arbede yaşandı.

‘5 BİN LİRA SÜT PARASI VERDİM’

Dolandırıldığını iddia eden Bilal Akhan 2 hafta önce D.B ile söz ve nişan yaptıklarını ardından da resmi nikah kıydıklarını belirtti. Dün düğün sırasında kız tarafının takılan takıların kendisinde kalmasını istemesiyle kavganın meydana geldiğini söyleyen Akhan, gelinin ve ailesinin takıların ve paraların peşinde olduğunu kendisinin evlenmeden önce 5 bin lira süt parası verdiğini iddia etti. Resmi nikahlarının kıyıldığını söyleyen Bilal Akhan, kız tarafının paralarını geri getirene kadar boşanma davasının açmayacağını söyledi.

 

Samsun İlkadım Takı Kız tarafı Gelin Damat Damattan itiraf Bilal Akhan Takıları aldılar Dolandırıldı Mı