Sütten Gelen Güzellik

TAKİP ET

Süt yüzyıllardır sağlık ve güzellik iksiri olmuştur. Her yaşta insan için kullanılan bir besin olan süt sadece güzellik için değil kemikler içinde hayati önem taşımaktadır.

Süt cildin ve vücudun ihtiyacı olan proteinleri içinde barındırır. Yalnız bugün sütün sağlık için faydalarını değil, cildi ve saçları nasıl güzelleştirip canlandırdığına bakacağız…

CİLT GÜZELLİĞİ İÇİN SÜT

Cildi parlatıp güzelleştirmenin aynı zamanda canlandırıp, gerginleştirmenin muhteşem formülü sütten geçmektedir.
Cildinize uyguladığınız günlük temizlemenin üzerine, boş vaktinizde cildinizi makyaj temizleme pamuğu ile iyice temizleyin, daha sonra ılık su ile yüzünüzü yıkayıp kurutun. Hemen ardından bol süte batırdığınız yeni temizleme pamuğuyla cildinize bol bol kompres yapın. Bu defa süt cildinizde ne az 20 dakika kalsın ve nüfus etsin. Daha sonra yüzünüz durulayın ve kurutun. Bu uygulamayı haftada bir yaparsanız cildinizdeki farklı gözle göreceksiniz.

SAÇ GÜZELLİĞİ İÇİN SÜT

Eğer cansız ve sürekli kırılan saçlara sahipseniz, süt maskesi tarifi tam size uygun olacaktır.
Duşa girmeden yarım ya da bir saat önce bir kabın içine yarım litre süt dökün ve bu sütü tüm saçınıza yedirin. Tüm saça uyguladığınıza emin olduktan sonra saçınızı havlu ile sarın. Yarım saat kadar bekleyip, saçlarınızı yıkayabilirsiniz. Bu işlemi her hafta uygulamayı unutmayın. Süt saçlarınıza kaybettiği nemi tekrar hapsedecek ve kısa bir zaman içerisinde saçlarınızdaki değişime hayran kalacaksınız.

Sütten Gelen Güzellik süt ile cilt bakımı süt ile cilt beyazlatma süt cildi beyazlatırmı süt cilt lekelerine iyi gelirmi sütün cilde faydaları suna dumankaya