Suriyeli Mülteciler Birbirine Girdi! Pala ve Sopalarla Ortalığı Savaş Alanına Çevirdiler

TAKİP ET

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Suriyeli mültecilerin kavgası ortalığı kan gölüne çevirdi. Yaklaşık 20 kişiden oluşan Suriyeli mülteci grubun başka bir mülteci gruba ellerinde bıçaklar, palalar ve sopalarla saldırdığı öğrenildi. Kavga anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde Suriyeli mültecilerin kavgası ortalığı kan gölüne çevirdi. Yaklaşık 20 kişiden oluşan Suriyeli mülteci grubun başka bir mülteci gruba ellerinde bıçaklar, palalar ve sopalarla saldırdığı öğrenildi. Kavga anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Sakarya Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, yaklaşık 20 kişiden oluştuğu belirlenen Suriyeli mülteci grubunun aralarında tartışma geçtiği iddia edilen başka mültecilerin yaşadığı bir binaya girerek ellerinde getirdikleri bıçaklar, palalar ve sopalarla binanın camlarına saldırmaya başladığı öğrenildi.

ELLERİNDEKİ SOPA VE PALALARLA HER YERİ YIKIP DÖKDÜTLER

Yaklaşık 20 kişiden oluştuğu öğrenilen Suriyeli mülteci grubunun başka bir mülteci grubunu baskına gittiği mahallede cam ve kapıları taşlayıp sopalarla saldırarak terör estirdikleri ve bağıra çağıra tehditler savurdukları görüldü. Çevredeki vatandaşlar gruba müdahale ederek dağılmaları konusunda ikna etmeye çalışırken öfkeli grubun aradan kısa bir süre geçtikten sonra olay yerinden dağıldığı görüldü. Saldırgan grubun ellerindeki taş, sopa ve palalarla her yeri talan ettiği, camları kırarak kapılara sopalarla vurdukları anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Sakarya Adapazarı Suriyeli mültecilerin kavgası Sopalarla mahalleyi bastılar Sopa ve palalarla saldırdılar