Suçüstü Yakalanınca Savunması Herkesi Şaşırttı

TAKİP ET

Bodrum'da bir defineci kaçak kazı sırasında polis tarafından suçüstü yakalanınca yaptığı savunma büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Bodrum'da bir defineci kaçak kazı sırasında polis tarafından suçüstü yakalanınca yaptığı savunma büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Tatil cenneti olarak bilinen Bodrum'da sabah saatlerinde ilginç bir olay meydana geldi. Bodrum'da Helenistik döneme ait olan bir kaya mezarın içerisinde şüpheli hareketleri ile dikkat çeken bir adam çevredeki vatandaşlar tarafından ihbar edildi. Bunun ardından polisleri bile şaşkınlığa uğratan ilginç bir olayın yaşandığı tespit edildi. 

Bodrum'da bir tarihi mezar çevresinde kazı yapan bir kişi çevre tarafından dikkat çekince bunun ardından polis tarafından bölgede kontroller düzenlendi. Ancak suçüstü yakalanan adamın polise yapmış olduğu savunma ise herkesin ağzını açık bıraktı. 

SAVUNMASI BÜYÜK ŞAŞKINLIĞA NEDEN OLDU

Bodrum Göktepe bölgesinde bulunan bir mezar içerisinde kaçak kazı yapan kişi polis tarafından suçüstü yakalanınca polis tarafından ne yaptığı soruldu. Bunun üzerine savunma olarak 'Ben defineci değilim. Burada kendime yaşam alanı yapıyorum. Bundan sonra burada yaşamayı planlıyorum' ifadelerini kullandı. Savunması karşısında olay yerine gelen polis ekipleri büyük şaşkınlık yaşadı. Ancak elinde kazma ve kürekle tarihi alanda kazı yaptığı için suçüstü yakalanan adam polis tarafından gözaltına alındı. Bölgede sık sık definecilere rastlanıldığı tespit edilmişti. Bunun ardından polis tarafından definecilere göz açtırılmadığı belirtildi. 

defineci suçüstü yakalandı bodrum