Stüdyoda Deprem Paniği! Brazani'nin Kanalı Canlı Yayında Beşik Gibi Sallandı

TAKİP ET

Kuzey Irak'ı sarsan şiddetli depremin acı bilançosu açıklanmaya devam ederken depremden etkilenen ve Barzani'nin kanalı olan Rudaw'da deprem anları canlı yayında saniye saniye ekranlara yansıdı. Stüdyodakiler şiddetli sarsıntı ile neye uğradıklarını şaşırırken stüdyo içinde büyük korku ve panik yaşandığı görüldü.

Kuzey Irak’ı sarsan şiddetli depremin acı bilançosu açıklanmaya devam ederken depremden etkilenen ve Barzani’nin kanalı olan Rudaw’da deprem anları canlı yayında saniye saniye ekranlara yansıdı. Stüdyodakiler şiddetli sarsıntı ile neye uğradıklarını şaşırırken stüdyo içinde büyük korku ve panik yaşandığı görüldü.

Gece 21.20 sıralarında Kuzey Irak’ta meydana gelen ve şiddeti 7,3 olarak belirlenen deprem ülkede büyük panik ve korku yarattı. Deprem sonrası gelen enkaz görüntüleri ve depremin yaşattığı korku şiddetini gözler önüne sererken Barzani’nin kanalı olan Rudaw’ında 7,3 şiddetindeki depreme canlı yayında yakalandığı görüldü. 

CANLI YAYINDA BEŞİK GİBİ SALLANDILAR

Irak’ta merkez üssü Süleymaniye olarak belirlenen ve şiddeti 7,3 olarak ölçülen depremin Barzani’nin kanalı olan Rudaw’da da an be an hissedildiği ve canlı yayında saniye saniye hissedilen depremin stüdyodakilere büyük korku yaşattığı görüldü. Stüdyonun beşik gibi sallandığı anlar kameraya yansırken 7,3’lük depremin şiddeti canlı yayında saniye saniye görüntülendi. 

TÜRKİYE’NİN DOĞUSUNDAKİ VATANDAŞLAR KENDİNİ SOKAĞA ATTI

Kuzey Irak’ta 7,3 şiddetinde meydana gelen depremin Türkiye’nin Irak sınırına yakın olan illerinde de yakından hissedildiği öğrenildi. Türkiye’nin Güneydoğu ve Doğu illerinde büyük şekilde hissedildiği öğrenilen deprem nedeniyle vatandaşların büyük korku ve panikle kendilerini sokağa attığı öğrenildi.

 

Kuzey Irak Deprem 7.3 Canlı yayın Barzaninin kanalı Rudaw Stüdyo Erbil IKBY