Söylediklerine Yürek Dayanmadı! Kızları Babaları Tarafından Katledilen Annenin En Acı Görevi

TAKİP ET

İstanbul Maltepe'de önce 2 kızını katleden daha sonrada intihar eden babanın öldürdüğü 2 minik kızı bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kızlarının arkasından acılar içinde kalan anne Dilek Yardım, hayatının en zor görevinde kızlarını sol yolculuğuna uğurlarken kızlarının tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

İstanbul Maltepe’de önce 2 kızını katleden daha sonrada intihar eden babanın öldürdüğü 2 minik kızı bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kızlarının arkasından acılar içinde kalan anne Dilek Yardım, hayatının en zor görevinde kızlarını sol yolculuğuna uğurlarken kızlarının tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Türkiye, İstanbul Maltepe’de yaşanan ve tüyleri diken diken eden cinayet olayıyla sarsılmış ve herkes büyük bir üzüntü yaşamıştı. Öz babaları tarafından pompalı tüfekle öldürülen biri 2 diğeri 4 yaşındaki minik kız çocukları bugün son yolculuğuna uğurlandı. 

ANNE ACI İÇİNDE TABUTLARINA SARILDI

Olay, İstanbul Maltepe ilçesinde bir apartmanın zemin katında meydana gelmişti. Eşi Dilek Yardım’dan boşanmak üzere olduğu öğrenilen Ali Yardım, 2 kız çocuğunu kendi evinde vahşice katletmiş daha sonrada intihar etmişti. Biri 4 diğeri 2 yaşında olan Elif Mina ve Miray Hira’nın cenazesi Sancaktepe’de yer alan Hz. Ali Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı. Küçük çocuklardan birinin cenazesinin araç içinde diğerinin ise cenaze aracının arkasında getirildiği görülürken isyan çığlıkları ile tüm Türkiye’nin yüreğini yakan genç anne Dilek Yardım’ın çocuklarının tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğulduğu anlar herkesi ağlattı. 

KIZLARININ TABUTLARINI MUSALLA TAŞINA KADAR TAŞIDI

Acılı anne Dilek Yardım’ın kızlarına son görevini yerine getirirken gözyaşları içinde kızlarının tabutlarını musalla taşına kadar taşıdığı görüldü. Annenin kızlarının tabutu başındaki isyanı acının boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

İstanbul İstanbul haberleri Dilek Yardım Cenaze Babalarının katlettiği kızlar Maltepe Elif Mina Miray Hira Cinnet