Sorumsuzluğun Bu Kadarı! 5 Yaşındaki Çocuk Babası Tarafından Kapıları Kilitlenen Araçta Bırakıldı

TAKİP ET

Adıyaman'da babasının kapıları kilitleyerek araç içinde bıraktığı 5 yaşındaki çocuk arabada korkarak ağlamaya başlayınca yardımına çevredeki duyarlı vatandaşlar koştu.

Adıyaman’da babasının kapıları kilitleyerek araç içinde bıraktığı 5 yaşındaki çocuk arabada korkarak ağlamaya başlayınca yardımına çevredeki duyarlı vatandaşlar koştu.

Olay, bugün öğle saatlerinde Adıyaman Sakarya Caddesi üzerinde meydana geldi. Recep İnci isimli bir şahıs 5 yaşında olduğu öğrenilen oğlu Mehmet’i aracın içine bırakıp kapıları üzerine kilitleyerek alışveriş yapmaya gitti.

 ARACIN CAMINI KIRARAK ÇIKARDILAR

Gelen bilgilere göre, babası tarafından üzerine kapıları kilitlenen araçta kalan 5 yaşındaki çocuk korkudan ağlamaya başladı. Çocuğun ağladığını duyan vatandaşlar ilk olarak araç sahibi babayı aramaya başladı fakat bulamadı. Aracın kapısını zorlamaya başlayan vatandaşlar bunda da başarılı olamadı. Bir süredir araçta yalnız olduğu öğrenilen çocuk iyice korkarak ağlamasını şiddetlendirince vatandaşlar çareyi aracın camını kırmakta buldu. Camı kırarak aracın kapılarını açan vatandaşlar korkan ve ağlamaktan bitap düşen küçük çocuğu dışarı çıkarmayı başardı. Aradan kısa süre geçtikten sonra aracının yanına geri dönen baba ise 5 yaşındaki oğlunu alarak aracı ile bölgeden uzaklaştı.

 

adıyaman 5 yaşındaki çocuk baba araç kapıları kilitlenen araba yalnız bırakıldı sorumsuzluk vatandaşlar camları kırıldı