Son Dakika! Yolcu Otobüsü Yayaların Arasına Daldı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Rusya'nın başkenti Moskova'da bir yolcu otobüsünün bir yaya alt geçidinin altına girdiği ve olayla ilgili alınan ilk bilgilerde 5 kişinin hayatını kaybettiği 15 kişininse yaralandığı öğrenildi.

Alınan son dakika bilgisinde Rusya’nın başkenti Moskova’da bir yolcu otobüsünün bir yaya alt geçidinin altına girdiği ve olayla ilgili alınan ilk bilgilerde 5 kişinin hayatını kaybettiği 15 kişininse yaralandığı öğrenildi. 

Rusya’nın başkenti olan Moskova’da bir yolcu otobüsünün yaya alt geçidine girdiği ve olayla ilgili gelen ilk belirlemelere göre, kaza sonucunda 5 kişinin hayatını kaybettiği 15 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

NEDENİ BELİRLENEMEDİ

Alınan bir diğer bilgilere göre, yolcu otobüsünün Slavyansky Bulvarında yer alan bir metro istasyonuna daldığı öğrenilirken henüz yolcu otobüsünün metro istasyonuna nasıl girdiğiyle ilgili bir bilgi verilmedi. Polis ekipleri yaşanan kazayla ilgili soruşturmasını sürdürürken olayda yaralanan kişilerin hastanelere taşındığı bilgisi paylaşıldı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşanan kaza sonrasında yolcu otobüsüyle metro istasyonuna giren otobüs şoförünün gözaltına alınarak sorguya götürüldüğü bilgisine ulaşıldı. Güvenlik güçlerinin Rus basınına bilgi verdiği ve otobüs şoförünün sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Son dakika Son dakika haberleri Rusya Moskova Yolcu Otobüsü Yayaların arasna dalan yolcu otobüsü Ölü ve Yaralı var mı