Son Dakika! Van Başkale'de Çatışma Çıktı 1 Asker Şehit Oldu!

TAKİP ET

Van'dan son dakika haberi geldi. Van Başkale ilçesinde bölücü terör örgütü PKK ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma sonucunda 1 askerin şehit olduğu öğrenildi. Operasyonların devam ettiği bölgede 2 PKK'lı teröristin de öldürüldüğü belirtildi.

Van’dan son dakika haberi geldi. Van Başkale ilçesinde bölücü terör örgütü PKK ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma sonucunda 1 askerin şehit olduğu öğrenildi. Operasyonların devam ettiği bölgede 2 PKK’lı teröristin de öldürüldüğü belirtildi. 

Van’ın Başkale ilçesine 30 kilometre uzaklıkta olan Yomaçayır ve Gedikpaşa mahalleleri arasında yer alan kırsal alanda bu sabah saatlerinde operasyonda olan askerler ve bir grup PKK’lı terörist arasında sıcak temas yaşandı. Çıkan çatışmada 1 asker yaralandı 2 PKK’lı da ölü ele geçirildi. Çatışmada yaralanan asker çatışma bölgesine gelen helikopterle Van YYÜ Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralı asker hastaneye kaldırılırken bölgeye hem havadan hem de karadan takviye ekipler sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralı askerin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve şehit olduğu öğrenildi. 

 

son dakika van başkale çatışma 1 asker şehit pkk güvenlik güçleri