Son Dakika! Trabzon'da Teröristler ve Güvenlik Güçleri Arasında Çatışma: 3 Yaralı

TAKİP ET

Trabzon'un Maçka ilçesinden gelen son dakika bilgisinde bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristler ve güvenlik güçleri arsında çatışma çıktığı öğrenildi. Gelen ilk bilgilerde ise çatışmada 3 güvenlik görevlisinin yaralandığı belirtildi.

Trabzon’un Maçka ilçesinden gelen son dakika bilgisinde bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristler ve güvenlik güçleri arsında çatışma çıktığı öğrenildi. Gelen ilk bilgilerde ise çatışmada 3 güvenlik görevlisinin yaralandığı belirtildi.

Trabzon’un Maçka ilçesinde yer alan Köprüyanı Mahallesi Kırsalında bir grup PKK’lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktığı öğrenilirken karşılıklı olarak çıkan çatışmada 3 güvenlik görevlisinin yaralandığı öğrenildi. Bölgede çatışmaların devam ettiği öğrenilirken çatışmada yaralanan 3 güvenlik görevlisinin ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi. Çatışmanın yaşandığı bölgede yoğun bir sis hakim olduğu ve sis nedeniyle görüş mesafesinin oldukça düşük olduğu da aktarıldı. Çatışma bölgesine çok sayıda polis özel harekat timi sevk edildi.

 

son dakika trabzon maçka teröritler çatışma sıcak temas güvenlik güçleri 3 güvenlik görevlisi yaralı polis özel harekat