Son Dakika! Paris'te Polis Memuru Beylik Silahıyla 3 Kişiyi Öldürerek İntihar Etti

TAKİP ET

Fransa'nın Başkenti Sarcelles banliyösün'de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir polis memurunun beylik silahı ile 3 kişiyi öldürerek intihar ettiği belirtildi.

Fransa’nın Başkenti Sarcelles banliyösün’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir polis memurunun beylik silahı ile 3 kişiyi öldürerek intihar ettiği belirtildi. 

Olay, Fransa’nın Başkenti Paris’te Sarcelles banliyösünde yaşandı. Gelen bilgilere göre, bir polis memurunun yanında bulunan beylik silahı ile ilk olarak kayınpederine daha sonrada kayınvalidesine kurşun yağdırdığı bunun ardından da kendisini durdurmak isteyen komşularına silahını yönelttiği öğrenildi. 

3 KİŞİYİ KURŞUN YAĞMURUNA TUTARAK İNTİHAR ETTİ

Gözü dönmüş polis memurunun kayınpederi ve kayınvalidesine yağdırdığı kurşunlar sonrasında yine beylik silahı ile kendisine engel olmak isteyen komşularına da ateş açtığı öğrenildi. Olayın ardından bölgeye giden polis ve ilk yardım ekiplerinin ev içerisindeki kayınpeder cansız şekilde bulunurken kayınvalidenin ise yaralı olduğu belirlendi. Öte yandan kurşun yağmuruna tutulan komşulardan birinin cesedinin araç içinde diğerinin ise aracın hemen yanında bulunduğu belirtildi. Dehşet saçan polis memurunun ise aynı evin bahçesinde intihar ederek hayatını sonlandırdığı öğrenildi. Polislerin olayla ilgili incelemesi devam ederken olayın aile içi bir anlaşmazlıktan başladığı üzerinde duruluyor.

 

Dünya haberleri Fransa Paris Polis memuru dehşeti Polis memuru 3 kişiyi öldürdü İntihar eden polis memuru Beylik silahıyla 3 kişiyi öldüren polis