Son Dakika! Özel Harekat Polislerinin Bulunduğu Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 1 Şehit, 3 Yaralı

TAKİP ET

Çankırı'dan Özel Harekat Polisleri ile ilgili acı bir haber geldi. Polislerin içinde bulunduğu bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucunda 1 polisin şehit olduğu 3 polisin de yaralandığı öğrenildi.

Çankırı’dan Özel Harekat Polisleri ile ilgili acı bir haber geldi. Polislerin içinde bulunduğu bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucunda 1 polisin şehit olduğu 3 polisin de yaralandığı öğrenildi.

Yaşanan kazayla ilgili gelen bilgilere göre, Çankırı’da Özel Harekat Polislerinin içinde bulunduğu 34 UH 9874 plakalı aracın merkez köyleri bağlayan grup yolunda henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandığı öğrenildi.

DÜĞÜNDEN DÖNERKEN KAZA GEÇİRMİŞLER

Yaşanan talihsiz kaza sonrasında otomobil içinde yer alan Özel Harekat Polisleri arasından aracın sürücüsü Mehmet Sarman ve Mesut Atma, Oğuzhan Güzel, Osman Gürbüz’ün yaralandığı öğrenildi. Olay yerine gelen ambulanslarla Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılan polislerden Osman Gürbüz’ün doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu öğrenildi. Araçları kaza yapan polislerin Çankırı Kırovacık köyündeki bir düğüne katıldıkları ve düğün sonunda Ankara’ya döndükleri sırada kaza geçirdikleri bilgisi alındı.

 

son dakika çankırı özel harekat polisi şarampol 1 şehit 3 yaralı düğün