Son Dakika! O Cümlenin Sonrası Dehşet, Kare Kare Cinayet Anı Kamerada

TAKİP ET

Adana'da Devlet arazisinin kiralanması nedeniyle çıkan tartışma sonucu bir kişinin av tüfeğiyle öldürülmesi saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Adana'nın Sarıçam İlçesi kargakekeç Mahallesi'nde 21 Eylül Cuma günü meydana gelen olayda iddiaya göre devletten 3 yıl önce Derinel ailesi arazi kiraladı. Bu arazinin üzerine hayvan çiftliği Kur'an'da ile yakın zamanda Çiftliği kullanmaları için sözlü olarak Ali ağar ve akrabalarına verdi. Derinel Ailesi daha sonra bu karardan Vazgeçerek bekçileri Mehmet Akçan’ı araziye gönderdi ve demir kapının kilitlerini kırarak değiştirdi. Fakat Ali Ağar ve akrabaları kendilerine vaat edilen sürelerde olmadığını belirterek yeniden şifreye girdi.

BEKÇİYİ ÇİFTLİĞE GÖNDERDİLER

Derinel Ailesi bunun üzerine yeniden Mehmet Akçan’ı çiftliğe gönderdi. Çiftliğin giriş kapısında bekçi ile Ağar arasında tartışma yaşandı. Mehmet Akçan'ın kilidi kırarak içeriye geleceğini söylemesi üzerine Ağar iddiaya göre "O kilidi kırarsan, ben de senin elini kırarım"  dedi. Bu sözler üzerine Akçan, Geldiği araçta bulunan av tüfeğini alarak Ağar'a ateş etti. Kanlar içerisinde yere yığılan Ağar, olay yerinde hayatını kaybetti. 

CEP TELEFONU KAMERASI İLE SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Ağar'ın Bir akrabası cinayet anını cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntüledi. Olaydan sonra Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Mehmet Akçan cinayet suçundan Ufuk Derinel ise azmettirmek suçundan gözaltına alındı. EmniyetTe işlemleri tamamlanan iki şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

adana sarıçam cinayet cinayet anı son dakika