Son Dakika! Minik Leyla'nın Amcasının Tutuklandığı İddia Ediliyor

TAKİP ET

Ağrı'da Bayramın 1. günü dedesinin Evinin önünden kaybolan ve 18 gün sonra cesedi bulunan üç buçuk yaşındaki Leyla Aydemir'in amcası Mehmet Aydemir'in terörden tutuklandığı iddia edildi.

Ağrı'da Bayramın 1. günü dedesinin Evinin önünden kaybolan ve 18 gün sonra cesedi bulunan üç buçuk yaşındaki Leyla Aydemir'in amcası Mehmet Aydemir'in terörden tutuklandığı iddia edildi.

Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde Bayramın 1. günü ailece Dedesini ziyarete giden ve burada kaybolduktan tam 18 gün sonra ölü olarak bulunan Leyla Aydemir'in amcası Mehmet Aydemir'in terör suçu ile tutuklandığı öne sürüldü.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI BAŞINA İŞ AÇTI
Alınan ilk bilgilere göre amca Mehmet Aydemir'in sosyal medyada yaptığı siyasi görsel ve yazılı paylaşımlardan dolayı tutuklandığı belirtildi.  Leyla ile mi ölümünün ardından amca ile ilgili birçok suçlama gündeme gelmiş,  Mehmet Aydemir bir açıklama yaparak,   "Bizim yüreğimiz yanıyor, canımız yanıyor. Yavrumuz gitti, sosyal medya üzerinden 'Amcayı yakalayıp cezaevine aldılar' gibi haberlerle canımızı acıtıyorlar. Biz buradayız, hiçbir yere gitmedik. Fotomontaj yaparak bizi karalamalarına gerek yok, biz buradayız, emniyette burada. Leyla benim yeğenimdir, yüreğim yanıyor. Şu an konuşamıyorum, 3 gündür uyumadık. Herkes şokta, Türkiye değil dünyanın birçok ülkesinden telefon açarak üzüntülerini dile getiren insanlar var. Ben kalkıp da bu tür çamurları bana atanları Allah'a havale ediyorum. Sosyal medyada bu şekilde yaparak insanları zor durumda bırakmak zorunda değilsiniz. Allah rızası için paylaşımlarınızı kaldırın. Üzülüyoruz, kalkıp da öz yeğenini öldürmek, böyle bir şey var mı? Emniyete bildireceğiz, konuya ilişkin Leyla'nın babasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Kim ne diyorsa desin, hepsi asılsızdır." demişti.

son dakika leyla aydemir amca mehmet aydemir leylanın amcası neden tutuklandı son dakika haberi ağrı