Son Dakika! Metro İstasyonunda Patlama: Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

İsveç'in Başkenti Stockholm'da yer alan bir metro istasyonunda patlama meydana geldiği ve patlamayla ilgili gelen ilk bilgilerde, en az iki kişinin yaralandığı öğrenildi. İşte detaylar…

İsveç’in Başkenti Stockholm’da yer alan bir metro istasyonunda patlama meydana geldiği ve patlamayla ilgili gelen ilk bilgilerde, en az iki kişinin yaralandığı öğrenildi. İşte detaylar…

İsveç’in Başkenti Stockholm’da yer alan bir metro istasyonunda meydana gelen patlama sonucunda ilk belirlemelere göre, 2 kişinin yaralandığı belirtildi.

2 KİŞİ YARALANDI

İsveç Stockholm’da yer alan Varby Gard metro istasyonunda meydana gelen patlama sonucunda ilk belirlemelere göre, 60 yaşlarında olduğu öğrenilen bir adam ve 45 yaşlarındaki bir kadının yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili alınan ilk bilgilerde, polis ekiplerinin patlama sonrasında yaptığı incelemelerde patlamanın yaralılardan birinin yerden aldığı cisim sonrasında gerçekleştiğini belirttiği öğrenildi. İstasyon polis ekipleri tarafından güvenlik nedeniyle kapatılırken metro istasyonunun çevresinde de yoğun güvenlik önlemleri alındığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

PATLAMA TERÖR BAĞLANTILI MI?

Polis ekiplerinin metro istasyonu çevresinde güvenlik önlemleri devam ederken patlamayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldığı bilgisine ulaşıldı. Öte yandan İsveç polisinin yaşanan patlamanın terör bağlantısı olup olmadığı ile ilgili araştırma yaptığı da öğrenildi. 

Son dakika İsveç Stockholm Metro istasyonu Patlama Ölü ve yaralı var mı