Son Dakika! Meteoroloji'den 4 İle Son Dakika Yağış Uyarısı

TAKİP ET

Meteorolojiden son dakika hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Artvin'in ilçesi için ani taşkın uyarısı yaptı. Artvin için riskini ilerleyen 6 saat için geçerli olduğu belirtildi. Ayrıca meteoroloji Yarın içinde Erzurum, Kars ve Ardahan için Taşkın uyarısında bulundu.

Meteorolojiden son dakika hava durumu uyarısı geldi.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü Artvin'in ilçesi için ani taşkın uyarısı yaptı.  Artvin için riskini ilerleyen 6 saat için geçerli olduğu belirtildi.  Ayrıca meteoroloji Yarın içinde Erzurum, Kars ve Ardahan için Taşkın uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün İstanbul'da saat 09.00 ile 18.00 arasında yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.  İstanbul’da Öğle saatlerinde hava sıcaklığı 32 dereceye kadar çıkacak. Yarın da İstanbul'da sağanak yağışların etkili olması bekleniyor.

6 SAAT BOYUNCA DİKKAT
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Artvin 2 ilçesi için gelecek 6 saat için Ani Taşkın ve sarı uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,  "Yapılan son tahminler ve RADAR'dan elde edilen görüntüler dikkate alındığında önümüzdeki 6 saatte Artvin'in Hopa ve Arhavi ilçelerinde ani taşkın riski bulunmaktadır. Söz konusu ilçelerde; köprü, menfez vb. yapılarda, yan kolların birleşim yerlerinde ve akış güvenliğinin kritik olduğu noktalar ile kuru dere yataklarında meydana gelebilecek taşkınlara karşı ilgili kurum, kuruluşlar ve vatandaşlarımızın hazırlıklı ve dikkatli olması önem arz etmektedir." denildi.

YARIN DA YAĞIŞ BEKLENİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ayrıca yarın içinde Erzurum, Kars ve Ardahan'a taşkın uyarısı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda "Yapılan son tahminlere göre 04.08.2018 Cumartesi günü Erzurum, Kars ve Ardahan illerinde lokal kuvvetli yağışlar beklenmekte olup taşkın riski bulunmaktadır. Söz konusu illerde; köprü, menfez vb. yapılarda, yan kolların birleşim yerlerinde ve akış güvenliğinin kritik olduğu noktalar ile kuru dere yataklarında meydana gelebilecek taşkınlara karşı vatandaşlarımızın ve ilgili kurum ve kuruluşların hazırlıklı ve dikkatli olması önem arz etmektedir." denildi.

 

METEOROLOJİ meteoroloji hava durumu son dakika uyarı son dakika hava durumu meteoroloji hava durumu