Son Dakika! Meral Akşener'den Seçim Sonrası Açıklamalarda Muharrem İnce'ye Sitem

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener seçimin ardından merakla beklenen ilk açıklamasını yaptı. Basının karşısına geçen Akşener'in CHP'nin adayı Muharrem İnce'ye de sitemi vardı.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener seçimin ardından merakla beklenen ilk açıklamasını yaptı. Basının karşısına geçen Akşener’in CHP’nin adayı Muharrem İnce’ye de sitemi vardı.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Akşener bugün parti genel merkezinde partisinden yeni seçilen milletvekilleri ve Genel İdari Kurulu üyeleriyle birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantı sonrasında kamera karşısına geçen Akşener’in açıklamalarında CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye de sitemde bulunduğu görüldü.

‘SAYIN İNCE’NİN BU SÖZLERİNE KATILMIYORUM’

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 25 Haziran günü yaptığı açıklamalarında İYİ Parti’nin aldığı oyla ilgili yaptığı değerlendirmelere sitem eden Akşener, ‘Sayın İnce CHP içerisinde bakıldığında yüz yıllık bir CHP yüzde 22 oy aldı. 50 yıllık MHP yüzde 11 oy aldı. Adalet ve Kalkınma Partisi bütün devlet güçleriyle ve imkanlarıyla yüzde 41 oy aldı. HDP yüzde 11 oy aldı. Sonuç itibariyle devletten bir kuruş almadan kurulan İYİ Parti yüzde 10 oy aldı. Ben sayın İnce’nin bu sözlerine katılmıyorum.’ dedi.

‘ÖZELLİKLE GENÇLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Partisinin kuruluş süreci sonrasında her zaman kararlı olduklarına vurgu yapan Akşener, iktidar tarafından sayısız engel ve ittifaklarla karşılaştıklarını ancak hiç pes etmediklerini aktardı. ‘Aziz milletimize üyelerimize gösterdikleri insan üstü çaba için teşekkür ediyorum.’ diyen Akşener, özellikle de gençlere teşekkür ettiğini söyledi. Meral Akşener, ‘İYİ Parti merkez parti eksikliğini gidermiştir.2 diyerek seçimde aldığı yüzdeyle ilgili eleştirilere yanıt verdi.

 

Meral Akşener Açıklama Muharrem İnce CHP İYİ Parti