Son Dakika! Mehmetçik Irak Sınırından 30 Kilometre İçeri Girdi, Başbakan Yıldırım Açıkladı: Kandil İçin Her Seçenek Masada

TAKİP ET

Başbakan Binali Yıldırım, Muş'ta vatandaşlara önemli bilgiler verdi. Yıldırım, 'Mehmetçik Irak'ın 30 kilometre içinde, Kandil için her seçenek masada.' ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım, Muş’ta vatandaşlara önemli bilgiler verdi. Yıldırım, ‘Mehmetçik Irak’ın 30 kilometre içinde, Kandil için her seçenek masada.’ ifadelerini kullandı.

AK Parti tarafından Belediye Meydanı’nda düzenlenecek olan miting için Muş’a giden Başbakan Yıldırım, ‘Mehmetçik Irak’ın 30 kilometre içinde, Kandil için her seçenek masada.’ dedi.

‘ARTIK YETER DİYORUZ’

Muş’ta halka hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, ‘Türk askeri Kuzey Irak’ın 30 kilometre içinde, Kandil ile ilgili her seçenek masada. Bizim derdimiz bölücü terör örgütüyle. Bizim kardeşliğimizi bozmaya çalışıyorlar. HDP’liler geldi sizden oy istedi. Kandil’in esaretinden kendilerini kurtaramadılar. Artık yeter diyoruz. Terör örgütünün ipi dışarıda, ipi başkalarının elinde. Bunların Kürtlerin de Türklerin de PKK, YPG, PYD ve FETÖ gibi sorunu var.’ dedi. 

‘AK PARTİ 16 YILDIR HİÇBİR HİZMETTEN VE YATIRIMDAN GERİ DURMADI’

Açıklamalarına devam eden Başbakan Binali Yıldırım, ‘Bunlar oyları aldılar, şehirleri güzelleştireceğiz dediler mi? Seçildikten sonra ne yaptılar belediyenin kaynaklarını dağa aktardılar, Kandil’e aktardılar. Sokaklarda çöp dağları, çukur, çamur, susuzluk ve her türlü perişanlık var. Bizde daha fazla müsaade edemeyiz dedik ve ellerinden aldık. Bu kaynakların dağa gitmesine engel olduk. AK Parti 16 yıldır hiçbir ilde hizmetten ve yatırımdan geri durmadı. Terör örgütlerinin elinden kurtardığımız belediyelere 4 katrilyon yatırım yaptık. Hendek, gözyaşı, kan siyaseti yapanlara Osmanlı tokadı vuracak mıyız?’ dedi. 

 

Son dakika Başbakan Binali Yıldırım Muş Mehmetçik Irak Kandil Kandil operasyonu Miting