Son Dakika! Kophenhag Havalimanı Türk Hava Yolları Firmasına Ait Olan Uçağın Uçuşlarını Durdurdu

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Danimarka'nın başkenti olan Kopenhag'ın havalimanı yetkililerinin Türk hava yolu firmasına ait olan Atlasglobal uçağının uçuşunu durdurduğu öğrenildi. Bunun sebebinin Avrupa uçaklarının tamamına yönelik bir tehditten dolayı olduğunu açıklayan havalimanı yetkilileri havalimanındaki 9 kapıyı da kapattıklarını açıkladı.

Alınan son dakika bilgisinde Danimarka’nın başkenti olan Kopenhag’ın havalimanı yetkililerinin Türk hava yolu firmasına ait olan Atlasglobal uçağının uçuşunu durdurduğu öğrenildi. Bunun sebebinin Avrupa uçaklarının tamamına yönelik bir tehditten dolayı olduğunu açıklayan havalimanı yetkilileri havalimanındaki 9 kapıyı da kapattıklarını açıkladı.

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ta yer alan havalimanı yetkililerinden yapılan son dakika açıklamasında Türk hava yolları firmasına ait olan Atlasglobal’e Avrupa uçaklarının tamamına yönelik olan tehditten dolayı havalimanındaki toplamda 9 kapıyı kapattıklarını açıkladı. Yapılan açıklama sonrasında Kopenhag polisinin havalimanında gözlemlenen şüpheli bir olayı soruşturdukları belirtildi.

POLİS BİR UÇAĞI HAVALANMAKTAN ALIKONULDU

Danimarka’nın başkenti olan Kopenhag’taki havalimanı’ndan geçilen son dakika bilgisinin ardından havalimanı sözcüsü de polis ekiplerinin havalimanında şüpheli bir durumu araştırdıklarını belirterek bu yüzden havalimanında bir uçağı da havalanmaktan alıkoyduğunu belirtti.

Detaylar Gelecek…

 

Son dakika Atlasglobal Türk Hava yolları Danimarka Başkent Kopenhag Uçuşlar durduruldu Havalimanı Yetkilileri