Son Dakika! Kocaeli'de Tren İstasyonu Sular Altında Kaldı, Seferler İptal Edildi

TAKİP ET

Kocaeli'de şiddetli sağanak yağış demir yolu ulaşımını vurdu. Körfez ilçesi olan Hereke'de tren istasyonunun sular altında kalması sonucunda tüm seferlerin iptal edildiği açıklandı.

Kocaeli’de şiddetli sağanak yağış demir yolu ulaşımını vurdu. Körfez ilçesi olan Hereke’de tren istasyonunun sular altında kalması sonucunda tüm seferlerin iptal edildiği açıklandı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Marmara bölgesine yapılan yağış uyarıları sonrasında Marmara bölgesi genel olarak yağışa teslim oldu. Kocaeli’de de etkisini gösteren sağanak yağış demir yolu ulaşımını vurdu. Akşam saatleri itibari ile etkisini göstermeye başlayan sağanak yağış sonucunda belirli bölgelerde su baskınları yaşandı. 

TREN İSTASYONUNU SU BASTI

Körfez ilçesi olan Hereke’de tren istasyonunu su basması sonucunda tüm seferlerin iptal edildiği öğrenildi. Ankara-İstanbul seferini yapmakta olan Hızlı Trenin ise İzmit merkezde durdurulduğu belirtildi. Trende bulunan yolcuların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 10 otobüs ile İstanbul’a gönderilmeye başlandığı belirtildi.

 

Kocaeli Körfez Hereke Tren istasyonu Su baskını Yağış Yolcu Son dakika