Son Dakika! Kayıp Evrim Hakkında Yeni Gelişme: Aileden 5 Kişinin Cep Telefonları İncelemeye Alındı

TAKİP ET

Tokat'ın Turhal ilçesinde 3 hafta önce ortadan kaybolan Evrim atış hala bulunamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 3 yaşındaki evrimin anne ve babası Geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı. Küçük kız arama çalışmaları hala her yerde devam ederken, soruşturmayı derinleştirildi. Ailenin 5 yakın akrabasının cep telefonları Jandarma tarafından incelemeye alındı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde 3 hafta önce ortadan kaybolan Evrim Atış hala bulunamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 3 yaşındaki Evrim'in anne ve babası Geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı. Küçük kızı arama çalışmaları hala her yerde devam ederken, soruşturma derinleştirildi. Ailenin 5 yakın akrabasının cep telefonları Jandarma tarafından incelemeye alındı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde 3 yaşındaki Evrim Atış'ın kaybolması ile ilgili soruşturma ve arama çalışmaları derinleştirerek devam ediyor. AA’nın haberine göre Yenisu Köyü yaylasında 10 Temmuz tarihinde çadırda kardeşiyle yalnız bırakıldıktan sonra hayvanlara bakmak için uzaklaştı iddia edilen ailenin döndüğünde bulamadığını belirttikleri küçük evrime 3 haftadır hala ulaşılamadı.

SORUŞTURMA GENİŞLETİLDİ
AFAD ve jandarma ekipleri bölgede arama çalışmalarına devam ederken 22 gün edilmesine rağmen evrimden hala bir haber yok. Çalışmalar hava kararana kadar arama köpeklerinin de yardımıyla sürdürülüyor. Alanda yapılan arama çalışmalarının yanı sıra soruşturma da derinleştiriyor. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ailenin 5 yakın akrabasının cep telefonları da Jandarma tarafından inceleme altına alındı. 

BABA VE ANNE TUTUKLU 
Baba Burhan'ı atış soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra kızının traktörden düşerek öldüğünü ve babasının mezarına görüldüğünü söylemişti. Babanın bu ifadesinin ardından Dedenin mezarı açılmış ancak herhangi bir iz bulunamamıştı. Küçük evrimin kaybolması ile ilgili olarak gözaltına alınan anne ve baba verdikleri çelişkili ifadeler nedeniyle çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

tokat turhal evrim atış soruşturma son dakika tutuklama