Son Dakika! Kahramanmaraş'ta Cinnet Getiren Şahıs 3 Kişiyi Öldürdü

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta bir kişi cinnet geçirerek boşanma aşamasında olduğu eşi kayınpederi ve kayınvalidesi ne av tüfeğiyle öldürdü.

Kahramanmaraş onikişubat ilçesi Oruç Reis Mahallesi 9 Sokak ta müstakil evin ikinci katında yaşanan olayda iddiaya göre Ramazan Akpınar boşanma aşamasında olan ve baba evine gelen eşi Sibel akpınar'a evine bu sabah erken saatlerde av tüfeği ile geldi. Ramazan Akpınar Önce kapıyı açan kayınpederi Ali Çiftçi Kurşun yağdırırken daha sonra kayınvalidesi Pakize Çiftçi ile eşi Sibel akpınar'a Biri 7 diğeri 2 ve 1 yaşlarında olan Çocuklarının yanında ateş etti. Komşular silah sesleri üzerine durumu Polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri cinayet zanlısı inşaat işçisi Ramazan Akpınar gözaltına alırken evin içinde yaptığı kontrolde 3 kişinin de öldüğünü belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Evde bulunan çocuklar geçici olarak komşularına bırakılırken cesetler Cumhuriyet savcısına yapmış olduğu İncelemeden sonra Kahramanmaraş Tıp Fakültesi morguna götürüldü. Daveti polise ihbar eden komşu Cemal ahraz, “Sadece silah sıkıldıktan sonra geldim. Ondan sonra ben buraya baktığımda maalesef adam vurulmuştu. Yani gitmiş. Sonra polisi aradık. Bunlar boşanmak için dilekçe vermişler. Savcılık uzaklaştırma vermiş. Nasıl olduysa ondan sonrasını bilmiyorum. Dün de adamla görüştüm, kızından dolayı, başka bir şey yoktu. Kızının üstüne de evlenmiş zaten (ikinci evliliğini dini nikahlı yapmış) adam yani.  Sabah ezanı oldu. Oraya varan ilk bendim. Vardım baktım vurmuş zaten ölmüş, yapacak bir şey yok şu anda”  ifadelerini kullandı.

kahramanmaraş cinnet son dakika son dakika haberi